Sporturi

Kelly Catlin s-a sinucis! Era triplă campioană mondială și avea 23 de ani. “O durere inimaginabilă”

Autor: Iuliana Spirache | 11.03.2019 | 10:54
Kelly Catlin s-a sinucis la vârsta de 23 de ani

Ciclista Kelly Catlin s-a sinucis la vârsta de 23 de ani. Sportiva americană care a câștigat medalia de argint cu echipa Statelor Unite în proba de urmărire la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro din 2016 și-a pus capăt zilelor în locuința sa din California, anunță VeloNews.

Ciclista Kelly Catlin s-a sinucis

Tatăl ciclistei Kelly Catlin a vorbit pentru sursa citată mai sus despre decizia sportivei din America de a se sinucide. Este o durere inimaginabilă. Nu trece un minut în care să nu ne gândim la ce viaţă minunată ar fi putut avea. Nu trece o secundă în care să nu ne gândim că ne-am fi dat viaţa pentru ea,, a spus Mark Catlin.

Kelly Catlin, ciclista care s-a sinucis la vârsta de 23 de ani, a urmat studiile superioare de matematică-informatică la Universitatea Stanfor și era componentă a echipei SUA de urmărire, triplă campioană mondială (2016, 2017 şi 2018) şi medaliată cu argint la JO de la Rio din 2016.

Kelly Catlin și colegele ei din echipa de ciclism a Americii

“O pierdere devastatoare!”

Federația americană a ținut să transmită familiei lui Kelly Catlin un mesaj de consolare.  “O pierdere devastatoare. Gândurile noastre merg către familia lui Catlin. Kelly era mai mult decât o sportivă pentru noi, ea făcea parte din familia USA Cycling”, se arată în comunicat.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!