Sport

Kendji Girac, cântărețul lansat în ”The Voice”, sare-n apărarea lui Neymar: ”Trebuie să te bucuri, să te distrezi, are dreptate!”

Neymar jr. este pus la zid după perioada mai puțin fastă a lui PSG și i se reproșează inclusiv viața extrasportivă, dar vedetele din showbiz sar în apărarea sa.
19.01.2023 | 12:55
Kendji Girac cantaretul lansat in The Voice saren apararea lui Neymar Trebuie sa te bucuri sa te distrezi are dreptate
Neymar a fost criticat pentru modul în care-și petrece timpul liber, iar cântărețul Kendji Girac a sărit în apărarea sa. Foto: instagram Neymar
ADVERTISEMENT

PSG a avut un start de an fără strălucire. Antrenorul Gaultier și-a avertizat deja vedetele, inclusiv pe Messi și Mbappe, că Mondialul s-a terminat, în timp ce presa franceză l-a luat în vizor pe Neymar.

Cântărețul Kendji Girac nu crede că Neymar greșește alegând să se deconecteze în timpul liber

Neymar jr. a fost notat cu 3 de jurnaliștii de la L’Equipe după Rennes – PSG 1-0. Mai dur a fost jurnalistul Daniel Riolo, de la RMC Sport. Cel care este un fan al lui Mbappe și un critic al lui Messi și Neymar.

ADVERTISEMENT

Împotriva brazilianului criticile au vechime. Căci și prezența brazilianului la PSG are o durată mai mare. Acum, a fost poate mai dur ca oricând.

”Și-a bătut joc de toți suporterii PSG făcând o jumătate de sezon bun pentru că avea de pregătit un Mondial. În ceea ce privește recrutarea, transferul, salariul, este cel mai mare eșec din istoria fotbalului.

ADVERTISEMENT

Nu mă pot gândi la un eșec mai mare pentru cât a costat, este oribil”, a spus Riolo.

De această dată nu a mai pus prestația lui Neymar pe seama vieții extrasportive. Însă, pentru ca a făcut-o anterior ori de câte ori a fost susținut de o imagine postată de brazilian pe rețelele sociale, a sugerat că și acest aspect poate să fie o cauză pentru jocul șters al acestuia.

De-aici și până la o dezbatere în toată regula nu a mai fost decât un pas. Au reapărut repere legate de modul în care Neymar se relaxează. Jocuri video, poker sau petreceri.

ADVERTISEMENT

O dispută în care a intervenit și Kendji Girac. Câștigător al variantei franceze al concursului ”The Voice”, și un artist cunoscut în Hexagon. Care spune că atunci când ai o activitate care presupune efort și implicare pe termen lung, trebuie să te și relaxezi.

”Am fost deja la ziua lui. Am petrecut o seară împreună. Neymar este Neymar. Este un tip care a fost campion la vârsta de 5 ani cred.

ADVERTISEMENT

El este în lumea lui, cu treaba lui, dar nu o face cu intenție sau pentru a supăra. De asemenea, cred că trebuie să te bucuri, trebuie să te relaxezi, uneori să renunți la tot, să te distrezi. Are dreptate”, a spus Girac pentru RMC, citat de le10sport.com.


  • Cota NETBET pentru PSG: 1,86 este cota pentru „total goluri PSG: sub 2,5” la meciul PSG – Reims!

ADVERTISEMENT
Tags: