Life

Keo, mărturisiri despre relația cu Misty. Cei doi s-au mutat în casă nouă

23.06.2020 | 20:59
Keo marturisiri despre relatia cu Misty Cei doi sau mutat in casa noua
ADVERTISEMENT

Keo pare mai fericit ca niciodată lângă femeia care i-a dăruit o fetiță în urmă cu aproximativ 3 ani. Renumitul artist și soția sa, Misty, nu se plâng de plictiseală de când cu izolarea din cauza pandemiei, însă așteaptă cu nerăbdare ca situația să revină la normal.

„Nu știu dacă ne-a priit perioada de izolare, dar am încercat să trecem peste chestia asta cât mai bine, cât mai frumos. A fost frumos că am petrecut mult timp în familie și cu cea mică. În rest, nu putem spune că ne bucură această situație.

ADVERTISEMENT

Sperăm ca lucrurile să se remedieze cât mai repede, mai ales că am remarcat că e din nou o creștere a cazurilor (n.r.- de coronavirus)”, a spus artistul în emisiunea „Vorbește lumea” prezentată de Adela Popescu și Gabriel Coveșanu.

Keo, fericit alături de familia sa. Artistul a povestit cum s-a descurcat în izolare

Fostul iubit al cântăreței Andreea Bălan și-a refăcut viața alături de Misty, femeia de care s-a îndrăgostit pe când era cu frumoasa blondină. Keo trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de femeia care i-a dăruit și o fetiță care a primit la naștere numele Arya.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul artist este un tată foarte implicat și adoră să-și petreacă timpul alături de fetița sa în vârstă de 2 ani și 6 luni. Keo a profitat de timpul din perioada izolării pentru a sta mai mult alături de familia sa, mutându-și inclusiv studioul acasă.

Misty a ținut să sublinieze faptul că iubitul ei se implica în creșterea și educarea fetiței lor, Arya, și înainte, nu doar acum, în perioada de izolare.

ADVERTISEMENT

„Tot cam așa ne petreceam timpul și înainte, în fiecare zi, în afara concertelor, care erau oricum în weekend, dar în cursul săptămânii stăteam împreună”, a declarat Misty în emisiunea de la Pro TV.

View this post on Instagram

Happy Days 💜

A post shared by Keo (@keomusic) on

Keo și Misty s-au mutat în casă nouă înainte de izolare

Mai mult decât atât, cei doi au profitat de ocazie pentru a transmite că s-au mutat în casă nouă chiar cu puțin timp înainte de a ajunge virusul în țara noastră. Acesta este unul dintre motivele pentru care cuplul nu s-a plictisit pentru că încă mai au multe de făcut în noua locuință.

ADVERTISEMENT

„Ne-am descoperit într-un nou cadru. Am reușit să ne mutăm cu trei săptâmâni înainte de izolare la casă nouă și practic ne-am ocupat de casa nouă. Tot timpul e ceva de făcut. Și nu reușești niciodată să faci tot că te iei cu altele.

Mai avem un pic de amenajat, mai trebuie să mai dăm de echipele de muncitori care, și ei la rândul lor sunt de acasă, dar în mare suntem ok”, a mai spus Keo, potrivit sursei citate mai devreme.

 

 

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: