Life

Keo și Misty se căsătoresc: „Îmi doresc să fiu încă tânără și frumoasă”. Când va avea loc nunta

Misty și Keo își doresc să ajungă cât mai curând în fața altarului. Artistul și-a cerut iubita în căsătorie în urmă cu 5 ani, însă au amânat nunta până acum.
31.05.2022 | 18:47
Keo si Misty se casatoresc Imi doresc sa fiu inca tanara si frumoasa Cand va avea loc nunta
Misty a făcut dezvăluiri despre nunta cu Keo. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Misty și Keo sunt împreună de 8 ani și cu toate că cererea în căsătorie a avut loc în urmă cu mult timp, cei doi încă nu au ajuns în fața altarului. Alexandra Pavel a dezvăluit motivele pentru care ea și fostul iubit al Andreei Bălan nu și-au oficializat relația.

Când va avea loc nunta lui Keo? Misty a făcut anunțul

Povestea de iubire dintre Alexandra Pavel, cunoscută publicului sub numele de Misty, și Keo a avut un început zbuciumat. Pe atunci, artistul forma încă un cuplu cu Andreea Bălan, însă cei doi au demonstrat că iubirea care îi leagă este una reală.

ADVERTISEMENT

Keo și-a cerut iubita în căsătorie în urmă cu 5 ani, iar aproximativ un an mai târziu au devenit părinții unei fetițe. Totuși, încă nu au ajuns în fața altarului. Într-un interviu acordat pentru publicația VIVA, Misty a explicat de ce au amânat nunta în tot acest timp.

„Nu ne-am căsătorit în secret, dar avem de gând să facem pasul acesta. Nu a fost să fie! A fost pandemia. Cererea în căsătorie a fost într-un an, de ziua mea, atunci când am făcut 25 -26 de ani, acum având 32.

ADVERTISEMENT

Mi-a făcut petrecere surpriză, am ajuns acasă și când am crezut că s-au terminat toate surprizele, a urmat cererea în căsătorie.

Nu știu dacă anul acesta ne căsătorim, am avut multe lucruri de finalizat prin casă, curte, am avut alte priorități. Se va întâmpla curând pentru că îmi doresc să fiu încă tânără și frumoasă”, a declarat Misty.

ADVERTISEMENT

Misty poartă pe deget inelul primit în dar de la mama lui Keo

Cu toate că părinții lui Keo locuiesc în Elveția, Misty are o relație strânsă cu aceștia. Mai mult, iubita artistului poartă pe deget un inel de aur galben, oferit în dar chiar de viitoarea ei soacră.

„Este un inel oferit de mama lui Keo. Inelul de la el este din aur alb și, în ultimul timp, îmi place foarte mult aurul galben și le mai schimb.

ADVERTISEMENT

E un inel din familie. Am înțeles că a fost al bunicii lui Keo și mama lui și-a dorit ca viitoarea lui soție să îl poarte. Și bunica lui tot așa l-a primit, din generație în generație”, a spus logodnica lui Keo.

Alexandra Pavel a adăugat faptul că, la rândul său, îi face cadouri „soacrei”, dar că uneori a mai dat greș și le-a primit înapoi.

„Nu de foarte mult timp am început să-i cunosc mai bine gusturile și să o nimeresc cu cadourile ca să zic așa. Dar s-a întâmplat în primii ani să nu o nimeresc și să mi le dăruiască înapoi.

De obicei îi iau parfumuri, sunt anumite rujuri care am observat că îi plac și bijuterii. Îi plac foarte mult florile”, a spus Misty.

Misty a povestit că bunicii își iubesc foarte mult nepoata, pe Arya, și că de fiecare dată când se întorc în țară, petrec timp în familie.

ADVERTISEMENT