Nicio categorie

Keo şi Misty sînt la un pas de CĂSĂTORIE! Ce au decis

Scandalul de saptamana trecuta a limpezit situatia dintre Misty si Keo. Cei doi par sa isi mai dea o sansa, mai mult, au ajuns sa vorbeasca si despre logodna....
Autor: Ionuţ Cataramă | 08.09.2014 | 08:50
Keo şi Misty sînt la un pas de CĂSĂTORIE! Ce au decis

Scandalul de saptamana trecuta a limpezit situatia dintre Misty si Keo. Cei doi par sa isi mai dea o sansa, mai mult, au ajuns sa vorbeasca si despre logodna.

Keo a decis sa ramana cu Misty

Surpriza de proportii si lovitura dura pentru Andreea Balan! Fostul iubit, Keo, a decis ce este mai bine pentru el si, de acum inainte, vrea sa isi petreaca viata alaturi de Misty, femeia care i-a fost amanta timp de cativa ani.

Alexandra (Misty) a fost asaltata de cantaret cu telefoane si mesaje

Surse din preajma artistului sustin ca acesta a facut tot ce-i posibil pentru a o imbuna pe Misty.“In ultimele zile, Keo a fost foarte apropiat de Alexandra, despre care spune ca este femeia perfecta. A sunat-o nonstop dupa scandalurile de la televizor cu Balanca si i-a propus sa se mute din nou cu el in apartament! Si-a cerut iertare ca a renuntat la relatia lor atat de usor in urma cu o luna si acum considera ca nu mai poate trai fara ea!”, a povestit un apropiat de-al cantaretului pentru WOWbiz.ro.

Andreea a ramas doar o amintire frumoasaAceeasi sursa sustine ca weekendul trecut cei doi au fost nedespartiti si chiar s-a vorbit despre o oficializare a relatiei. “Keo a invitat-o pe Alexandra acasa la el si a petrecut cateva zile de vis alaturi de ea. Au incercat sa treaca peste neintelegeri si sa o ia de la zero, apoi el i-a propus sa se logodeasca. Deocamdata, ea nu i-a dat niciun raspuns concret, dar cu siguranta, daca nu isi mai baga cineva coada, Misty va accepta, pentru ca il iubeste la nebunie! E o chestiune de zile”, a mai spus prietenul artistului.

Sursa: wowbiz.ro

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE