Sporturi

Kerber și Osaka, învinse la Singapore! Rezultatele zilei la Turneul Campioanelor

22.10.2018 | 20:21
Kerber si Osaka invinse la Singapore Rezultatele zilei la Turneul Campioanelor

Rezultatele zilei la Turneul Campioanelor. Luni s-au jucat partidele din grupa roșie și, la fel ca și în prima zi a concursului, jucătoarele care porneau cu prima șansă conform poziției în clasament au fost nevoite să se recunoască învinse. Doar că de această dată a fost nevoie de set decisiv în ambele meciuri. Astfel că s-a ajuns să se joace până după miezul nopții, ora locală la Singapore.

În primul meci al zilei, Sloane Stephens a trecut de Naomi Osaka, scor 7-5, 4-6, 6-1. Primul set a fost unul foarte echilibrat, dar americanca a fost mai atentă pe final și a câștigat ultimele două game-uri pentru a-și adjudeca manșa. În setul secund, Osaka a preluat inițiativa și a condus 5-1. Stephens a încercat revenirea, dar nipona a închis setul la patru. Decisivul a mers într-o singură direcție. A fost break din start pentru Stephens, care a mai câștigat de două ori pe serviciul câștigătoarei de la US Open 2018, pentru a închide manșa la unu.

Rezultatele zilei la Turneul Campioanelor. Revenire spectaculoasă pentru Bertens

Kiki Bertens, cea care a intrat în competiție după ce Simona Halep a anunțat că nu va putea participa, a dat lovitura în al doilea meci al zilei. Asta deși a cedat clar prima manșă a partidei cu Angelique Kerber, scor 1-6. Nemțoaica a început cu break și setul secund și a avut 2-0. Bertens s-a trezit și a mai cedat un singur game în setul doi. L-a câștigat la 3. Decisivul a avut o desfășurare incredibilă, cu șapte break-uri consecutive! Bertens a fost prima care și-a făcut serviciul, după ce a revenit de la 0-40, și a făcut 5-3. S-a impus în cele din urmă cu 6-4.

În cursul zilei de marți se joacă meciurile din runda a doua de la Turneul Campioanelor. De la 14:30 se vor duela Caroline Wozniacki și Petra Kvitova, jucătoarele care au fost învinse în prima rundă de la Singapore. În al doilea meci al zilei de marți se vor înfrunta învingătoarele de duminică, Karolina Pliskova și Elina Svitolina. Partida este programată să înceapă după ora 16:00.