Golul lui Keşeru, lăudat de spanioli! “A marcat din parcare”

Razvan Nicolae   
in Stiri sportive
16/04/2018, 15:53
Golul lui Keşeru, lăudat de spanioli! “A marcat din parcare” GALERIE FOTO

Claudiu Keşeru a reuşit un gol de generic în Levski – Ludogoreţ 0-1 – VEZI DETALII AICI. Jurnaliştii spanioli de la AS au lăudat reuşita internaţionalului român, care a marcat direct din corner în etapa a 29-a din prima ligă a Bulgariei.

“Gol din parcare”, au scris jurnaliştii spanioli, care au fost fermecaţi de golul marcat de Claudiu Keşeru. Reuşita atacantului de 31 de ani a fost inclusă într-un top al celor mai frumoase goluri din weekend-ul trecut în fotbalul european. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Cum a comentat Claudiu Keşeru golul reuşit

“Încă nu-mi vine să cred. M-am uitat de zeci de ori la el! Probabil cel mai frumos gol din cariera mea”, a scris Claudiu Keşeru după reuşita din meciul cu Levski. Internaţionalul român ratase anterior un penalty în minutul 52 al meciului.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi, impresionat: “Dacă avea 1,80 metri și 21 de ani, dădeam 10 milioane”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.