Fotbal intern

GALERIE FOTO. Un “tricolor” a investit 1.500.000 € într-un resort de lux. Imagini incredibile

Claudiu Keşeru şi-a asigurat viitorul! Atacantul campioanei din Bulgaria, Ludogreţ Razgrad, a investit nu mai puţin de 1.500.000 de euro, salariul său pe doi ani, într-un resort de lux construit...
15.10.2017 | 10:44

Claudiu Keşeru şi-a asigurat viitorul! Atacantul campioanei din Bulgaria, Ludogreţ Razgrad, a investit nu mai puţin de 1.500.000 de euro, salariul său pe doi ani, într-un resort de lux construit la Oradea, acolo unde poţi găsi un minihotel, restaurant, salon privat de evenimente şi o piscină. CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI!

Internaţionalul român a decis ca resortul de lux să fie construit în oraşul său natal, Oradea, pe o suprafaţă de 15.000 de metri pătraţi. Sala de evenimente din cadrul complexului are aproximativ 300 de locuri, cu posibilitatea de extindere pe terasă cu încă 200 de locuri. Mai mult, Keşeru s-a gândit şi la cei care vor să-şi organizeze cununia în aer liber. Cei care nu îşi permit să închirieze sala de evenimente de 300 de locuri, se pot orienta către restaurantul de aproximativ 100 de locuri.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

Resortul deţinut de Claudiu Keşeru a fost construit într-un an şi jumătate

Claudiu Keşeru a costruit şi un mini hotel cu 16 camere pentru cei care vor să stea peste noapte acolo. Oaspeţii se pot bucura şi de o piscină exterioară semi-olimpicp cu bar în apă, în jurul căreia se pot organiza evenimente, de un loc construit special pentru foc de tabără şi mult spaţiu verde, dar şi două parcări generoase.

Resortul lui Claudiu Keşeru a fost construit într-un an şi jumătate, iar fotbalistul lui Ludogoreţ Razgrad a apelat la cei mai buni organizatori pentru a pune la punct toate petrecerile care vor avea loc acolo.

ADVERTISEMENT

4.000.000 de euro este cota lui Keşeru, conform transfermarkt.com