Sporturi

Claudiu Keşeru a trăit umilinţa PE VIU: “Am rămas INTERZIS la golul lui Zlatan!”

Claudiu Keşeru,  adversarul direct al lui Marquinhos în partida PSG - Bastia, cîştigată categoric de parizieni cu 4-0, a dezvăluit pentru FANATIK cum a trăit echipa sa reuşitele fabuloase...
20.10.2013 | 15:15
Claudiu Keseru a trait umilinta PE VIU Am ramas INTERZIS la golul lui Zlatan
ADVERTISEMENT

Claudiu Keşeru,  adversarul direct al lui Marquinhos în partida PSG – Bastia, cîştigată categoric de parizieni cu 4-0, a dezvăluit pentru FANATIK cum a trăit echipa sa reuşitele fabuloase (VEZI AICI VIDEO) reuşite de Zlatan Ibrahimovic şi Edison Cavani. “La reuşita lui Zlatan nu-ţi rămâne decît să te ridici în picioare şi să aplauzi”, a fost concluzia atacantului romîn după, probabil, cel mai frumos gol al anului din fotbalul mondial.

Etapa a 10-a din prima ligă franceză, minutul 10. Scorul dintre PSG şi Bastia se menţine 0-o pînă la acţiunea de pa partea dreaptă orchestrată de Lucas Moura, care centrează scurt, Ongenda prelungeşte cu călcîiul, iar Zlatan reia mingea în poartă după o execuţie ce poartă amprenta anilor de karate făcuţi de vîrful suedez.

ADVERTISEMENT

 

VEZI ALTE EXECUŢII DIN ÎNTREAGA CARIERĂ A LUI IBRA CARE SFIDEAZĂ LOGICA!

FANATIK, prin vocea lui Claudiu Keşeru, a aflat trăirile adversarilor după “bijuteria” suedezului.  “Reuşita lui Ibrahimovic am văzut-o de pe banca de rezerve. Ne uitam unii la alţii, nu spunea nimeni nimic, eram muţi şi ne venea să se ridicăm şi să-l aplaudăm! Ăsta e şi singurul lucru pe care poţi să-l faci, să te ridici şi să-l aplauzi. Nu prea ai ce să spui după asemenea reuşite, rămîi fără cuvinte!”, a comentat Keşeru, care a intrat la Bastia, în minutul 56 al jocului de pe Parc des Princes.

“4-0 la PSG, am ieşit OK din meciul ăsta!”

După  “dubla” reuşită de Ibrahimovic (10,13), a fost rîndul lui Edison Cavani să iasă în evidenţă. Vîrful adus de la Napoli contra unei sume impresionante, 63 de milioane de euro, l-a copiat pe colegul său suedez şi a marcat de două ori (62, 89), primul gol fiind reuşit după ce uruguayanul a driblat tot ce i-a ieşit în cale. “După golul lui Cavani, mă gîndeam dacă mai are rost să mai atacăm că poate mai luăm cîteva goluri. Ne gîndeam să nu ne facem de rîs, însă pînă la urmă am ieşit ok, chiar dacă am pierdut cu 4-0. PSG învinge la scorul acesta şi echipe din Champions League, nu doar din campionatul Franţei, sînt foarte puternici şi investiţiile au fost incredibil de mari.”

ADVERTISEMENT

angers-keseru_178579_ANGERS_KESERU_221012

Keşeru nu a fost impresionat de Marquinhos!

Singurii care nu au reuşit să-i capteze atenţia lui Keşeru au fost fundaşii parizienilor, chiar dacă aceştia nu au primit gol în partida de ieri. “Deşi s-au plătit sume mari pe fundaşi şi sînt printre cei mai buni din lume, nu m-au impresionat. Greşesc şi ei mult, dar ca să cîştigi împotriva lui PSG cred că trebuie să ai norocul portarului de la Ajaccio (echipa lui Mutu a făcut 0-0 cu PSG), care a reuşit să prindă o zi mare cînd a jucat împotriva lui Ibrahimovici sau Cavani”, a încheiat Keşeru.

48.500.000 de euro este valoarea liniei de fundaşi titularizată de Laurent Blanc  în partida cu Bastia, Marquinhos valorînd aproximativ jumătate din această sumă

ADVERTISEMENT

361. 250.000 de euro este valoarea lotului pe care îl are la dispoziţie tehnicianul lui PSG, Laurent Blanc.