Keşeru, fericit de venirea lui Contra: “S-au văzut nişte chestii foarte diferite faţă de înainte!”

Mirela Apostol   
în Fotbal intern
09/10/2017, 09:14
Keşeru, fericit de venirea lui Contra: “S-au văzut nişte chestii foarte diferite faţă de înainte!”

Cosmin Contra a venit la echipa naţională a României înainte de ultimele două meciuri din campania de calificare la Campionatul Mondial din Rusia, i-a pregătit pe “tricolori” pentru cele două partide cu Kazahtsan şi Danerca şi deja le-a intra la inimă jucătorilor.

Claudiu Keşeru, atacantul celor de la Ludogoreţ, a vorbit despre cum a reuşit să-i motiveze noul selecţioner al României şi a spus ce are acesta în plus faţă de neamţul Christoph Daum pe care l-a înlocuit: Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 7 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Keşeru: “Contra a făcut aceste lucruri posibile!”

Atacantul care a activat şi la Steaua spune că primul mare lucru important este faptul că noul selecţioner este român şi le poate transmite jucătorilor direct starea pe care trebuie să o aibă: “S-au văzut nişte chestii care sunt foarte diferite faţă de înainte. O stare de spirit pe care reuseste să o transmită. Şi probabil că dumnealui, în postura în care e, faptul că e român, a reuşit să facă aceste lucruri posibile şi să transmită exact ceea ce vrea să transmită”, a spus Claudiu Keşeru la Telekom Sport.

Echipa naţională a României a obţinut patru puncte în ultimele două meciuri din grupa preliminară. Au bătut pe Kazahstan la Ploieşti, scor 3-1, graţie lui Constantin Budescu (dublă) şi Claudiu Keşeru, şi au remizat în deplasare, scor 1-1. Iniţial, “tricolorii” au fost conduşi, după un gol din lovitură de pedeapsă, iar veteranul lotului, Ciprian Deac a adus egalarea.

Închide ×