Keşeru, din nou DECISIV! A marcat în campionat pentru Ludogoreţ

Marian Popovici   
in STIRI INTERNATIONALE
20/08/2016, 23:01
Keşeru, din nou DECISIV! A marcat în campionat pentru Ludogoreţ

Claudiu Keşeru are un start de sezon foarte bun în Bulgaria. Românul a marcat al doilea său gol în primele trei etape împotriva echipei Montana, în victoria, 2-0. 

Keşeru a marcat golul de 2-0 al echipei sale în minutul 54. Scorul a fost deschis de Shokalov în minutul 4. Cu acest succes, Ludogoreţ obţine a 2-a victorie în primele 3 etape.

E al doilea gol al lui Keşeru în campionat după cel din prima etapă din victoria clară, 4-1, cu Botev Plovdiv. Ceilalţi români, Moţi şi Prepeliţă, nu au fost în lotul bulgarilor pentru acest meci.

Moţi este menajat pentru returul din playoff-ul Ligii Campionilor cu Plzen, 2-0 în prima manşă, în timp ce Prepeliţă are un diferent cu actuala conducere.

Echipele de start:

ludo


Ştirea MOMENTULUI

Simona Halep – Ajla Tomljanovic, după ora 03:00! Românca debutează la Cincinnati

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×