“Salutări de la dopping!” Claudiu Keşeru a debutat în grupele Europa League

George Heisu   
în STIRI INTERNATIONALE
15/09/2017, 09:29
“Salutări de la dopping!” Claudiu Keşeru a debutat în grupele Europa League

Deşi se obişnuise cu aerul tare al Champions League, campioana de la sud de Dunăre, Ludogoreţ Razgrad va trebui să se mulţumească, la fel ca FCSB, cu o evoluţie în a doua competiţie a continentului. Bulgarii au nimerit într-o grupă tare, şi echilibrată, având drept adversare formaţii din campionate puternice ale Europei, precum cele din Germania sau Portugalia.

Ludogoreţ a debutat în această ediţie a grupelor Europa League cu un egal obţinut în Turcia, 0-0 pe terenul lui Başakşehir. Un rezultat meritoriu, atâta timp cât turcii au eliminat pe FC Bruges din Liga Campionilor şi au fost la un pas să o “scoată” şi pe FC Sevilla. La gazde, care veneau după un 3-2 în campionat, pe terenul lui Fenerbahce, a evoluat şi internaţionalul moldovean Alexandru Epureanu. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Keşeru a simţit că bulgarii puteau câştiga la Istanbul

În echipa bulgară, Claudiu Keşeru a intrat în minutul 58, în timp ce Cosmin Moţi a fost integralist. Chiar dacă nu a avut prea multe realizări în jumătatea de oră în care s-a aflat pe teren, Keşeru a fost în mare formă la… controlul antidoping. “Salutări de la dopping. Am început cu un egal în Turcia, dar am simţit că puteam mai mult. Primul meci, primul punct”, a scris Keşeru pe Facebook.

Keşeru are o ofertă foarte tentantă din China şi, ţinând cont de salariul important pe care ar urma să îl primească (2,8 milioane de euro), internaţionalul român de 30 de ani ar putea pleca. În celălalt meci al Grupei C, Hoffenheim a fost învinsă pe teren propriu, cu 2-1, de Braga.

Închide ×