Fotbal intern

Keşeru: “El spune unde joc”. Reghe: “În spatele vîrfului”

UPDATE 18.42: Laurenţiu Reghecampf a analizat potenţialul ultimului transfer al Stelei, Claudiu Keşeru, spunînd că vîrful de 27 de ani venit de la Bastia va fi vital în jocul echipei....
10.01.2014 | 13:07
Keseru El spune unde joc Reghe In spatele virfului
ADVERTISEMENT

UPDATE 18.42: Laurenţiu Reghecampf a analizat potenţialul ultimului transfer al Stelei, Claudiu Keşeru, spunînd că vîrful de 27 de ani venit de la Bastia va fi vital în jocul echipei.

 Pe Claudiu l-am adus pentru că îl putem folosi pe mai multe poziţii, avem deja un jucător care marcheză foarte mult: Piovaccari. Keşeru este un jucător care ne va ajuta, are experienţă mare şi cred că avem un lot cu care putem cîştiga din nou campionatul. O să aducă multe lucruri în plus în jocul echipei noastre! Deocamdată ne gîndim să îl folosim în spatele vîrfului. Eu nu mă tem de nici un adversar din Liga 1, dar trebuie să fim atenţi! Depinde numai de noi, trebuie să cîştigăm cele două restanţe şi trebuie să menţinem acelaşi  ritm”, a declarat tehnicianul Stelei la digisport. Dezvăluirea lui Reghecampf în privinţa postului pe care va fi folosit Keşeru survine la cîteva ore după ce FANATIK  a anunţat în exclusivitate că Nicuşor Stanciu va fi jucătorul care o să treacă pe banca de rezerve.
…………………………………………………..

ADVERTISEMENT

Claudiu Keşeru, cea mai importantă achiziţie a Stelei din această iarnă, a susţinut astăzi prima sa conferinţă de presă la noul club. Antrenorul Laurenţiu Reghecampf susţine că noul atacant este exact ce-i trebuie campioanei în lupta pentru un nou titlu.

“Claudiu ne va ajuta, la Steaua avem nevoie de jucători valoroşi. Am început pregătirea, totul este foarte OK. O să avem o perioadă bună de pregătire, vom avea 10 meciuri amicale pînă la restanţa cu Chiajna. Sperăm să nu avem probleme. Trebuie să avem răbdare, o să avem timp să pregătim foarte bine primul meci oficial, să vedem unde dă randament Claudiu”, a spus Reghe.

ADVERTISEMENT

Keşeru:Mă bucur că sînt aici. La Bastia  m-am dus în vară pentru că apucasem să le dau cuvîntul. A fost un semn, a trebuit să îi dau curs. Am avut o serie de 4 meciuri cu evoluţii bune, apoi a dat şansa unui alt atacant. Am urmărit multe meciuri din Liga 1, nivelul campionatului a crescut, mă bucur că a crescut competiţia. Decizia mea era luată, am vorbit cu Viorel, dar decizia mea a fost una clară”.

“Nu sînt o persoană care îşi regretă deciziile, am luat o decizie şi sînt foarte sigur pe ea. Eu sînt atacant, antrenorul decide poziţia pe care voi juca. Cu excepţia clubului Nantes, celelalte la care am jucat nu s-au ridicat la nivelul Stelei, voi da tot ce-i mai bun din mine pentru a marca şi ajuta echipa să se califice în cupele europene. Cel mai important este să marchez, mai sînt şi alte lucruri la un atacant, dar sîntem judecaţi în funcţie de statistici”.

ADVERTISEMENT

“Cu Mutu nu am avut ocazia să joc în derby-ul Corsicii, voi avea ocazia să îl întîlnesc acum. Din România nu m-a curtat nici o altă echipă. Sînt născut în 1986, trageţi voi concluzia dacă am vreo simpatie pentru Steaua”.

“A fost decizia mea de a pleca de la Bastia, nici nu ştiam că Cisse a venit. Nu mi-a zis nimeni să plec, ei au zis că-mi respectă decizia, dacă nu m-aş fi înţeles cu Steaua, aş fi fost binevenit înapoi.”

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica: “Acesta este lotul cu care plecăm şi sîntem foarte mulţumiţi că am ajuns la un consens cu jucătorii pe care nu îi doream. Nu avea sens o concurenţă atît de mare, avem un atac bun”

Laurenţiu Reghecampf a făcut unele completări cu referire la transferul atacantului român şi poziţiile pe care poate evolua.

“Keşeru poate juca în spatele atacantului, atacant, în stînga. Înainte de primul meci vom găsi poziţia care-i convine lui Keşeru”, a mai spus antrenorul roş-albaştrilor la Dolcesport.

ADVERTISEMENT
Tags: