Ofertă uriaşă pentru Keşeru! Pleacă în "campionatul bogaţilor"

atacant, Bulgaria, Claudiu Keşeru, China, varf, liga bogatilor

Keseru, oferta uriasa din liga bogatilor! Atacantul român are evoluţii foarte bune în Bulgaria la Ludogoreţ Razgrad. Keşeru a marcat o "dublă" în ultima etapă, cu Slavia Sofia şi a ajuns la 41 de goluri în cele 62 de meciuri pe care le-a disputat la echipa din Razgrad în ultimii doi ani. Atacantul român o poate părăsi pe Ludogoreţ la finalul stagiunii.

Top Sport scrie că atacantul român are o ofertă foarte tentantă din prima ligă chineză. Lui Claudiu Keşeru îi expiră contractul vara viitoare şi ar putea pleca gratis în Asia, acolo unde ar avea un salariu uriaş. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Claudiu Keşeru, neconvocat de Daum la naţională

Bulgarii scriu că românul este ademenit în China cu un salariu de 2,8 milioane de euro, de 4 ori mai mult decât câştigă acum la Ludogoreţ (aproximativ 700.000 de euro). În actuala stagiune, Keşeru este într-o formă foarte bună având 4 goluri marcate în primele 8 etape ale campionatului. Ludogoreţ este pe locul doi în campionat cu 18 puncte, unul mai puţin decât liderul ŢSKA Sofia.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real!! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Claudiu Keşeru nu a fost convocat la naţionala României pentru meciurile cu Armenia şi Kazahstan. Christoph Daum nu l-a luat pe atacant nici pe lista adiţională. Ultima selecţie a lui Keşeru la echipa naţională a fost în luna martie la meciul cu Danemarca, de la Cluj. Atunci, atacantul a fost aspru criticat după ce a ratat două ocazii uriaşe în remiza, 0-0.

China a devenit un campionat foarte interesant în ultimii ani, asiaticii investind foarte mulţi bani în fotbal. În prima ligă chineză joacă mai multe vedete ale fotbalului plătite regeşte: Axel Witsel, Carlos Tevez, Oscar, Gervinho sau Jonathan Soriano. 

viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:45Telekom Sport 1
Liga 1 Dinamo - CSM Iaşi
1 EUR4.6536 lei-0,0010
1 USD3.9215 lei-0,0091
1 XAU162.5645 lei-0,7091