Sport

Keșeru și Vali Gheorghe, debut cu gol pentru FCSB. Echipa lui Edi Iordănescu a învins Astra într-un amical

FCSB a jucat sâmbătă, 4 septembrie, un amical împotriva celor de la Astra Giurgiu, câștigat cu scorul de 2-1
04.09.2021 | 14:14
Keseru si Vali Gheorghe debut cu gol pentru FCSB Echipa lui Edi Iordanescu a invins Astra intrun amical
ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu a obținut prima victorie pe banca celor de la FCSB. Vicecampiona României s-a impus cu scorul de 2-1, în fața celor de la Astra Giurgiu, într-un meci amical disputat sâmbătă.

Keșeru și Vali Gheorghe, goluri la debutul pentru FCSB. Victorie cu 2-1 în amicalul cu Astra

Claudiu Keșeru și Vali Gheorghe, noile achiziții ale lui Gigi Becali, au debutat cu gol pentru echipa antrenată de Edi Iordănescu. Cei doi au fost decisivi în victoria cu Astra de sâmbătă dimineață, scor 2-1.

ADVERTISEMENT

Ei au marcat cele două goluri pentru FCSB, în minutele 16, respectiv 21, în timp ce Dragoș Gheorghe a înscris unicul gol al Astrei, în minutul 29.

La partida cu Astra, la fel ca în toată această perioadă de pauză, Edi Iordănescu nu i-a avut la dispoziție pe Andrei Vlad, Darius Olaru și Andrei Cordea, aflați la lotul echipei naționale, Sorin Șerban, Ovidiu Perianu, Octavian Popescu și Ianis Stoica, convocați la reprezentativa U21, Adrian Niță, aflat la echipa U19 a României, și Alexandru Musi, prezent cu naționala U18 într-un stagiu de pregătire la Slatina.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu a încercat noi experimente

În amicalul cu Astra, Edi Iordănescu a încercat noi experimente. Acesta a folosit diferiți jucători pe posturi total diferite. Iulian Cristea, care este fundaș central, a jucat la închidere, cu Andrei Miron în centrul liniei de apărare.

Andrei Dumiter, folosit vârf în Liga 1, a fost utilizat în banda dreaptă a atacului.

Edi Iordănescu a folosit următoarea formulă de echipă: Straton – Crețu, Vinicius, Miron, Haruț – Cristea – Oaidă, Ov. Popescu – Dumiter, Keșerü, Gheorghe. În a doua repriză, pentru FCSB au mai evoluat și  Mamut, Coza, Șerbănescu, Ardelean și Târnovanu.

ADVERTISEMENT

Mesajul lui Claudiu Keșeru, după despărțirea de Ludogorets

După ce Gigi Becali a anunțat în exclusivitate pentru FANATIK mult așteptarea revenire a lui Claudiu Keșeru la FCSB, atacantul român a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care își lua rămas bun de la fanii lui Ludogorets.

„Sunt mândru pentru cele 9 titluri câștigate (6 campionate și 3 Supercupe), dar și pentru faptul că mă despart de Ludogorets din postura de golgheter all-time al clubului, cu 139 de goluri în 243 de meciuri, dintre care 16 reușite în Champions League și Europa League.

ADVERTISEMENT

Vreau să le mulțumesc tuturor celor din club pe care i-am cunoscut în acești 6 ani și, de asemenea, vreau să-mi exprim toată recunoștința pentru suporterii lui Ludogorets și să le mulțumesc pentru mesajele lor de susținere, atât la bine și mai ales în momentele mai grele.

Urez multă baftă clubului, să scrie istorie în continuare, atât în competițiile interne, cât și în cele europene”, este mesajul publicat de Claudiu Keșeru


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Dinamo: 1,55 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT