Fotbal international

Kevin Boli “a dispărut” după plecarea de la CFR Cluj! Ce se întâmplă cu fundașul central dorit cu insistență de Dan Petrescu

11.08.2019 | 19:24
Kevin Boli
Kevin Boli în meciul Dinamo - CFR Cluj. Fundașul a "dispărut" după plecarea din Gruia. Sursă foto: sportpictures.eu

Kevin Boli, unul dintre oamenii de bază de la CFR Cluj din sezonul precedent, a “dispărut” complet după plecarea sa de la campioana României. Fundașul central în vârstă de 28 de ani a revenit la Guizhou Hengfeng pe 30 iunie 2019, după ce împrumutul său la formația din Gruia a expirat. 

Kevin Boli “a dispărut” după plecarea de la CFR Cluj!

CFR Cluj a negociat cu oficialii lui Guizhou Hengfeng pentru a-l lăsa pe Kevin Boli în continuare la echipa antrenată de Dan Petrescu, dar cele două părți nu au ajuns la un acord deși jucătorul își dorea să rămână la formația din Gruia pentru a putea juca în Champions League. Mai mult, fundașul a insistat ca să fie lăsat la CFR, toate acestea deoarece în lotul lui Guizhou Hengfeng sunt deja destul de mulți stranieri și nu avea șanse să joace.

Temerile lui Kevin Boli s-au adeverit. De când a revenit la gruparea care evoluează în Liga 2 din China nu a jucat în niciun meci, deși acesta a făcut pregătirea de vară alături de CFR Cluj. Nu numai că nu a jucat niciun minut în cele cinci meciuri jucate de Guizhou Hengfeng după revenirea lui Kevin Boli, ci acesta nu a făcut parte nici măcar din lotul chinezilor.

Kevin Boli, Billel Omrani și Djokovic cu trofeul câștigat la finalul sezonului 2018 - 2019. Sursă foto: sportpictures.eu
Kevin Boli, Billel Omrani și Djokovic cu trofeul câștigat la finalul sezonului 2018 – 2019. Sursă foto: sportpictures.eu

Meciurile jucate de Guizhou Hengfen după revenirea lui Kevin Boli:

  • Liaoning Kaixin – Guizhou Hengfeng 1-1
  • Changchun Yatai – Guizhou Hengfeng 2-1
  • Guizhou Hengfeng – Meixhou Hakka 2-0
  • Guizhou Hengfeng – Guangdong 1-0
  • Guizhou Hengfeng – Quingdao Huanghai 1-0

Guizhou Hengfeng, echipă care a fost antrenată de Dan Petrescu în sezonul trecut, se află pe locul 4 în clasamentul din Liga 2 din China, cu 36 de puncte, la 3 în spatele liderului Changchun Yatai. Formația la care este legitimat Kevin Boli are 11 victorii, 3 egaluri și 6 înfrângeri în 20 de meciuri.

  • “Boli a plecat în China. Din păcate, nu am reușit să îl aducem sau să îl mai împrumutăm un an, deși a fost cu noi în pregătire. Suntem descoperiți pe postul de fundaș central. Avem doar 3 jucători acolo, Vinicius, Mureșan, Burcă. Asta mă nemulțumește. Poate ne-ar putea ajuta Hoban, dar ar fi bine să mai aducem un fundaș central” – Dan Petrescu (5 iulie 2019)
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri