Fotbal intern

Kevin Boli a plecat în China! Câţi bani va încasa CFR Cluj

19.06.2018 | 18:06
Kevin Boli a plecat în China! Câţi bani va încasa CFR Cluj
Kevin Boli a plecat în China pentru a semna cu formaţia pregătită de Dan Petrescu, Guizhou Hengfeng.

FANATIK.RO a aflat că Kevin Boli, fundaşul în vârstă de 26 de ani care a ajuns la CFR Cluj în luna septembrie a anului 2017, a plecat marţi după-amiază spre China, acolo unde va efectua vizita medicală şi va semna cu formaţia antrenată de Dan Petrescu, Guizhou Hengfeng.

În urma transferului lui Kevin Boli la Guizhou Hengfeng, CFR Cluj va încasa nu mai puţin de 2.500.000 de euro. Fundaşul în vârstă de 26 de ani este primul fotbalist de la CFR Cluj pe care Dan Petrescu l-a cerut în China, iar Ciprian Deac ar putea să-i calce pe urme.

Kevin Boli a plecat în China! Bogdan Mara îi caută înlocuitor

“O să încasăm două milioane şi ceva pe Boli. Este un jucător important pentru noi, este un jucător bun. A avut o accidentare şi de asta nu a fost un om de bază. Sperăm să găsim un jucător la fel de bun ca şi el. Dan Petrescu a reuşit să elibereze doar un loc pentru stranieri, probabil o să mai ia jucători dacă o să mai elibereze un loc”, a spus Bogdan Mara la o emisiune de sport.

Kevin Boli a evoluat până în prezent pentru Sedan, Mouscron, Viitorul Constanţa şi CFR Cluj. Alături de ultimele două a câştigat titlul de campion al României.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri