Fotbal intern

Kevin Boli a sărbătorit golul cu Craiova amintind de „Black lives matter”. Gest superb al fundașului CFR-ului

03.08.2020 | 22:08
Kevin Boli a sarbatorit golul cu Craiova amintind de Black lives matter Gest superb al fundasului CFRului
ADVERTISEMENT

Kevin Boli a reușit să înscrie al doilea gol al CFR-ului din meciul cu Universitatea Craiova, care poate însemna chiar titlul pentru formația clujeană.

După gol, Kevin Boli a făcut o metanie pe teren, exact cum face și Mohamed Salah sau Sadio Mane și în general jucătorii musulmani.

ADVERTISEMENT

Totodată, Kevin Boli a făcut și gestul pentru „Black Lives Matter”, apărut în urma scandalului monstru din SUA, când un bărbat de culoare a fost omorât de un polițist pe stradă.

Kevin Boli a sărbătorit golul cu Craiova amintind de „Black lives matter”

Kevin Boli a sărbătorit golul din minutul 56 prin gestul deja cunoscut în rândul fotbaliștilor, cu genunchiul în pământ, în memoria lui George Floyd, bărbatul omorât de un polițist în plină stradă, în SUA.

ADVERTISEMENT

Gestul a fost făcut de mai mulți fotbaliști din întreaga lume, printre care Jadon Sancho, Marcus Thuram, Marcus Rashford sau Pierre-Emerick Aubameyang.

  • 29 de ani a împlinit Kevin Boli pe 21 iunie
  • 900.000 de euro este cota de piață a lui Kevin Boli, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT

Ciprian Deac, două pase decisive și un gol

Ciprian Deac a fost din nou MVP-ul CFR-ului, după ce a dat două pase de gol la ambele goluri ale clujenilor. Mai întâi a centrat perfect din corner, când Paulo Vinicius a egalat.

Iar golul lui Kevin Boli a venit după o alte centrare perfectă al lui Ciprian Deac, care a fost de departe cel mai bun fotbalist al clujenilor în acest sezon, împreună cu portarul Giedrius Arlauskis, care va pleca de la echipă după finala cu Craiova și va semna cu o echipă din Turcia.

ADVERTISEMENT

Ciprian Deac a înscris golul de 3-1 din penalty, în minutul 76 și a decis finala campionatului, CFR Cluj câștigând al treilea titlu consecutiv în Liga 1.

  • 950.000 de euro este cota de piață a lui Ciprian Deac, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
ADVERTISEMENT
Tags: