Carousel hot news

Kevin Boli a explicat de ce a plecat de la Viitorul. Ce spune despre Dan Petrescu

Kevin Boli a ajuns la CFR Cluj, după ce oficialii echipei din Gruia au ajuns la un acord cu Gheorghe Hagi să-l cedeze pe fundaş în schimbul unei sume de bani şi a lui Răzvan Horj - vezi...
05.09.2017 | 18:21
Kevin Boli a explicat de ce a plecat de la Viitorul. Ce spune despre Dan Petrescu

Kevin Boli a ajuns la CFR Cluj, după ce oficialii echipei din Gruia au ajuns la un acord cu Gheorghe Hagi să-l cedeze pe fundaş în schimbul unei sume de bani şi a lui Răzvan Horj – vezi detalii.  Fostul jucător al campioanei României a explicat de ce a ales să semneze cu formaţia pregătită de Dan Petrescu şi se declară mulţumit de faptul că a ajuns la CFR Cluj.

Kevin Boli a comentat şi în legătură cu Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului, despre care susţine că va avea multe lucruri de învăţat de la acesta. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Kevin Boli, despre CFR Cluj: “Oportunitate de a progresa!”

“CFR Cluj este un club foarte bun, are ambiţii mari, jucători buni, un antrenor foarte bun şi am ales să vin aici. A fost o oportunitate pentru mine de a progresa. Cred că este cea mai bună alegere pentru mine. CFR are foarte mulţi jucători, dar îmi place acest lucru în fotbal, că trebuie să lupţi pentru locul tău, doar aşa poţi deveni bun. 

Ştiu că Dan Petrescu a fost fundaş, deci voi avea foarte multe lucruri de învăţat de la el. Este un antrenor foarte bun, am auzit de el şi sunt încântat să joc pentru el, în echipa lui”, a spus Kevin Boli pentru Dolce Sport.

Kevin Boli a semnat un contract valabil până în luna iunie a anului 2020, iar pe parcursul carierei a evoluat pentru CS Sedan Ardenmes B, CS Sedan, Mouscron şi FC Viitorul Constanţa. Pentru campioana României a evoluat în 80 de meciuri, a înscris 4 goluri şi a oferit 3 pase decisive.

1.500.000 de euro este cota lui Kevin Boli, conform transfermarkt

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri