Sport

Kevin Boli, primul nume pe lista de transferuri a FCSB după calificarea în grupele Conference League. Gigi Becali confirmă: “Îl voi lua!”. Exclusiv

Gigi Becali a anunțat că mai vrea să aducă un fundaș central și un atacant la FCSB, după calificarea în grupele Conference League. FANATIK a aflat că primul nume de pe listă este Kevin Boli.
26.08.2022 | 09:38
Kevin Boli primul nume pe lista de transferuri a FCSB dupa calificarea in grupele Conference League Gigi Becali confirma Il voi lua Exclusiv
Gigi Becali, aproape să îl ia pe Kevin Boli. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
26-08-2022
12:12

Gigi Becali confirmă FANATIK: "Îl voi lua!"

Gigi Becali confirmă exclusivitatea FANATIK şi spune că Boli este o ţintă pentru FCSB, după calificarea în grupe: „Pe Boli îl știu, eu i-am facut contractul, acum să fie liber. Oricând poate fi luat, nu i-au pus clauză, nimic. Ca să pot să-l iau. Și îl voi lua. Păi, dacă n-are nicio clauză? Îi plătesc salariul primit, își cumpără singur contractul.

Dacă este Boli ăla, pe care-l știm, îl voi lua! Îi dau eu 25.000-30.000, n-a dat niciun ban! (n.red. – lui Valeriu Iftime). N-are nicio clauză, își reziliază singur contractul, pleacă, își plătește și îl iau gratis”, a spus Gigi Becali la Pro Arena. 

FCSB a întors scorul în Norvegia și s-a calificat în grupele Conference League grație victoriei, 3-1, obținute la Stavanger. Patronul Gigi Becali a promis noi veniri la echipă, spunând că este dispus să achite și sume de transfer.

Kevin Boli, primul nume pe lista de transferuri a lui Gigi Becali la FCSB după calificarea în grupele Conference League

Din informațiile FANATIK, primul nume de pe lista de transferuri este Kevin Boli. Fostul fundaș al celor de la CFR Cluj a semnat în această vară cu FC Botoșani un contract valabil un sezon, după despărțirea de Samsunspor.

ADVERTISEMENT

Relațiile comerciale dintre Valeriu Iftime și Gigi Becali sunt excelente, iar FANATIK a aflat că mutarea va implica o sumă de bani pe care patronul FCSB o va plăti pentru transfer. Roș-albaștrii caută un fundaș central după ce Rachid Bouhenna a fost tras pe linie moartă.

“Trebuie un atacant și un fundaș central. Dau și bani pe transferuri”

Din informațiile noastre, transferul lui Kevin Boli la FCSB are șanse mari să se închidă în aceste zile, mai ales că Iftime și Gigi Becali au discutat și s-au înțeles de principiu încă din urmă cu două săptămâni.

ADVERTISEMENT

“De mâine vorbim de transferuri. Trebuie un atacant și un fundaș central. Dau și bani pe transferuri, dacă este nevoie. Păi ce, dau bani de la mine? Avem deja 6 milioane de euro asigurate din grupele Conference League.

Se schimbă treaba. Eu nu mai dau bani de la mine. Dar acum, orice investiție o fac, crește valoarea jucătorilor. Păi dacă iau unul bun și el joacă bine în Conference League, poate fac și un transfer”, a spus Gigi Becali după meci.

ADVERTISEMENT

Kevin Boli a câștigat patru titluri cu CFR Cluj

Kevin Boli a câștigat patru titluri de campion al României cu CFR Cluj. Campioana României a făcut bani buni cu fundașul ivorian, pe care l-au adus cu 450.000 de euro de la Farul Constanța, în 2017.

În vara anului 2018, CFR Cluj l-a vândut cu 2,5 milioane de euro la Guizhou Hengfeng, însă fundașul a revenit după doar șase luni în Gruia împrumut, în august 2020 fiind răscumpărat cu 350.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Dawa – Boli poate fi noul cuplu de fundași centrali de la FCSB

Doar o lună mai târziu, CFR Cluj l-a vândut pe Kevin Boli în Turcia, la Samsunspor, pentru 700.000 de euro. Botoșani l-a luat gratis în luna iulie, în locul lui Joyksim Dawa, plecat la FCSB. Acum, cei doi ar putea face cuplu în defensiva roș-albaștrilor.

  • 31 de ani are Kevin Boli
  • 450.000 de euro este cota de piață a lui Kevin Boli

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,57 este cota pentru „1 solist” la FCSB – Hermannstadt. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT