Fotbal intern

Kevin Boli a revenit la CFR Cluj! Toate detaliile transferului. Ardelenii confirmă FANATIK. Foto

24.02.2019 | 19:30
Kevin Boli a revenit la CFR Cluj Toate detaliile transferului Ardelenii confirma FANATIK Foto

Kevin Boli revine la CFR Cluj, după ce a avut o scurtă aventură în China, la Guizhou Hengfeng, echipă care a plătit în vara anului 2018 nu mai puţin de 2,5 milioane de euro pentru transferul său de la campioana României.


UPDATE, 24 februarie, ora 19.30. CFR Cluj a confirmat informația anunțată de FANATIK sâmbătă seara. Kevin Boli a semnat cu CFR Cluj un contract valabil până în vară, după ce ardelenii au ajuns la un acord cu Hengfeng pentru împrumutul fundașului.

“Bine ai revenit, Kevin Boli!
Suntem bucuroși să vă anunțăm că Kevin Boli, fundașul alături de care am câștigat ultimul titlu, a revenit în Gruia sub formă de împrumut de la formația chineză Guizhou Henfeng.
Boli a evoluat pentru echipa noastră în sezonul 2017/2018 și a bifat 14 partide în tricoul “alb-vișiniu”. Bine ai revenit, Kevin! Multă baftă în acest sezon!”, este anunțul făcut de CFR Cluj!


FANATIK.RO a aflat că fundaşul central în vârstă de 27 de ani a ajuns la un acord cu CFR Cluj, iar sâmbătă seara a plecat din China spre România. Kevin Boli va ajunge în Cluj Napoca duminică dimineaţa, în jurul orei 12.00, urmând ca luni să se antreneze alături de ardeleni. Acesta va juca sub formă de împrumut la CFR Cluj până la finalul sezonului 2018 – 2019.

Kevin Boli revine la CFR Cluj după ce Hengfeng a retrogradat

Contactat de FANATIK, Bogdan Mara, directorul sportiv al campioanei României a vorbit despre revenirea lui Kevin Boli la CFR Cluj. “Despre Kevin Boli pot să confirm că revine la echipa noastră. Mâine (n.r. duminică) va ajunge la Cluj. Ajunge sub formă de împrumut până în vară”.

Kevin Boli a fost un om de bază în echipa Guizhou Hengfeng după ce a ajuns sub comanda lui Dan Petrescu în China, dar oficialii formaţiei au decis să renunţe la serviciile fundaşului central în vârstă de 27 de ani după ce Hengfeng a retrogradat în Liga a 2-a. Chinezii îşi doresc să elibereze locurile destinate stranierilor pentru a transfera fotbalişti de atac.

CFR Cluj nu a fost singura echipă interesată de serviciile lui Kevin Boli. Oficialii de la Dinamo Bucureşti l-au ofertat pe fundaşul francez în această iarnă, informaţie dezvăluită de FANATIK. Mai mult, fotbalistul a fost propus şi la FCSB, dar gruparea roş-albastră se înţelesese deja cu Iulian Cristea.

Kevin Boli nu va reveni singur la CFR Cluj, ci alături de Dan Petrescu. FANATIK a anunţat încă de pe 19 februarie că antrenorul român a ajuns la un acord cu oficialii de la Guizhou Hengfeng pentru rezilierea contractului şi că ar putea sta pe banca tehnică a campioanei României chiar la meciul din ultima etapă a sezonului regulat cu Sepsi OSK.

  • 1,2 milioane de euro este cota lui Kevin Boli, conform transfermarkt.com
  • 13 meciuri şi un gol are Kevin Boli la Guizhou Hengfeng