Fotbal international

Kevin de Bruyne își încheie cariera la Manchester City pe un salariu imens! Cifre fabuloase pentru belgian

17.07.2020 | 13:33
Kevin de Bruyne isi incheie cariera la Manchester City pe un salariu imens Cifre fabuloase pentru belgian
ADVERTISEMENT

Manchester City trăieşte satisfacţia câştigării la TAS a dreptului de a evolua în următoarele două ediţii ale cupelor europene, în speţă Champions League, decizie ce a anulat suspendarea dictată de UEFA.

În aceste condiţii, toate manevrele conducerii, înainte de a se începe o campanie de achiziţii răsunătoare, pentru că bugetul alocat va fi de 200 de milioane de euro, se îndreaptă spre prelungirea contractelor celor mai importanţi jucători din lotul lui Pep Guardiola.

ADVERTISEMENT

Doar golgeterul echipei, argentinianul Sergio Aguero, probabil că va rămâne numai până la finalul actualului contract, după care se va despărţi de „cetăţeni”, el fiind un jucător aflat atunci spre final de carieră.

Kevin de Bruyne va juca până la final de carieră la Manchester City

În schimb, belgianul Kevin de Bruyne şi internaţionalul englez Raheem Sterling, consideraţi jucători cheie pentru un proiect pe termen lung, îşi vor termina actualele înţelegeri cu clubul din Manchester în vara anului 2023.

ADVERTISEMENT

Deşi mai sunt încă trei ani până atunci, şefii lui City vor să nu aibă nicio emoţie în privinţa bijuteriilor lor din lot, încercând să îi determine să semneze încă de pe acum pentru alte cinci sezoane, evident, oferind şi un salariu absolut ameţitor pentru a fi mai convingători.

Va câştiga 17 milioane euro pe an

Astfel, De Bruyne şi Sterling ar urma să prelungească actualele contracte până în 2025, iar salariul va fi de 350.000 de euro pe săptămână, adică 1,4 milioane euro lunar şi aproape 17 milioane de euro anual.

ADVERTISEMENT

Agentul internaţionalului belgian spune că nu există niciun motiv de teamă pentru City că jucătorul ar avea intenţia de a pleca la alt club, pentru că oferte există, inclusiv din partea proaspetei campioane a Spaniei, Real Madrid.

E în top 10 al celor mai scumpi jucători

El are încă trei ani de contract cu un club de top, trăiește într-un oraș în care simte că toată lumea îl iubește. Sigur că sunt cluburi interesate de transferul său, dar nu ia în calcul o plecare. Toate speculațiile cu privire la transfer sunt munciuni”.

ADVERTISEMENT

Kevin de Bruyne are acum 29 de ani şi practic se poate spune că îşi va încheia cariera pe Etihad Park, pentru că în 2025 va avea 34 de ani. A venit la City în 2015 pentru suma de 55 de milioane euro. Raheem Sterling are 25 de ani şi este considerat la acest moment unul dintre primii zece jucători din lume, evaluat la peste 150 de milioane euro. Kevin de Bruyne este şi el în top 10, costând 130 de milioane euro.

ADVERTISEMENT