Life

Kevin din ”Singur acasă” a deveni tată din nou. Actorul Macaulay Culkin e în culmea fericirii

Kevin din ”Singur acasă” a deveni tată pentru a doua oară. Actorul Macaulay Culkin se poate declara acum un om cu adevărat împlinit.
19.03.2023 | 20:00
Kevin din Singur acasa a deveni tata din nou Actorul Macaulay Culkin e in culmea fericirii
Kevin din ”Singur acasă” a deveni tată din nou. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Macaulay Culkin, cel care a interpretat rolul lui Kevin în seria de filme ”Singur acasă”, a devenit tată din nou. Actorul a avut însă grijă să țină marea veste doar pentru el. Astfel, de abia acum s-a aflat co logodnica actorului a născut o fetiță.

Kevin din ”Singur acasă” a devenit tată din nou

Mai exact, se pare că Brenda Song, logodnica lui Macaulay Culkin, a născut chiar înainte de Crăciun o fetiță perfect sănătoasă. Asta se întâmpla în urmă cu aproape trei luni și se pare că cei doi au decis să păstreze totul doar pentru ei. Astfel, de abia acum s-a aflat că cei doi au devenit părinți din nou.

ADVERTISEMENT

Și nu este pentru prima oară când se întâmplă așa ceva. Și în urmă cu doi ani de zile, Kevin din ”Singur acasă” a ținut ascuns faptul că a devenit tată pentru prima oară. Mai exact, primul copil al cuplului s-a născut în luna aprilie 2021.

Și atunci însă, Brenda Song și Macaulay Culkin au făcut anunțul câteva luni mai târziu. O sursă apropiată celor doi susține însă că între ei lucrurile merg perfect, iar ambii parteneri se înțeleg de minune. ”Ei sunt și au fost întotdeauna foarte îndrăgostiți unul de celălalt”, a declarat o sursă pentru US Magazine.

ADVERTISEMENT

Menționăm că Brenda Song și Macaulay Culkin au anunțat că formează un cuplu în anul 2017. Câțiva ani mai târziu, cei doi s-au și logodit. Totuși, ambii parteneri sunt extrem de discreți când vine vorba de viața personală. Ea spre exemplu a confirmat faptul că partenerul ei de viață o face fericită. Pe de altă parte, nu a vrut să dea alte detalii.

Brenda Song și Macaulay Culkin au o relație discretă

”Este minunat. Nu-mi place să vorbesc despre viața mea personală, dar totul este minunat și sunt fericită”, a declarat Brenda Song, în urmă cu ceva timp. Și nu a fost prima oară când actrița a vorbit despre relația dintre ea și actorul care l-a jucat pe Kevin din ”Singur acasă”.

ADVERTISEMENT

În 2020, înainte de a deveni mamă pentru prima oară, Brenda Song publica un mesaj extrem de emoționat. La acel moment, actrița spunea că partenerul ei de viață este un om iubitor, loial, onest, dar și hilar.

De asemenea, în stilul ei amuzant, aceasta spunea că cel mai probabil Kevin din ”Singur acasă” nu va vedea niciodată postarea ei. Actorul nu folosește des Instagram, drept urmare, preferă să fie destul de discret atât cu viața personală cât și cea profesională.

ADVERTISEMENT

”Aș putea să stau aici și să scriu la nesfârșit despre cât de minunat, bun, iubitor, autentic, loial, onest, strălucitor și hilar ești. Dar și cât de recunoscătoare sunt că am ocazia să împart și să fac acest lucru al vieții cu tine. 

Dar, în primul rând, asta mi-ar lua o eternitate și, în al doilea rând, nici măcar nu vei vedea asta pentru că nu folosești niciodată Instagram. Hahaha.”, era o parte din mesajul postat de actriță.

ADVERTISEMENT