Kevin Krans este al doilea transfer al lui Dinamo în 2019! Francezul joacă extremă stânga și vine din a treia ligă a Suediei!

EXCLUSIV FANATIK
Andrei Trifan    Cristi Coste   
in Dinamo
09/01/2019, 00:13
Kevin Krans este al doilea transfer al lui Dinamo în 2019! Francezul joacă extremă stânga și vine din a treia ligă a Suediei! EXCLUSIV FANATIK
Kevin Krans este al doilea transfer al lui Dinamo. Francezul vine din liga a 3-a din Suedia

Mircea Rednic începe să miște mașinăria de mercato a alb-roșilor și semnează fotbalist după fotbalist. Întâi l-a adus pe Jordan Mustoe, fundaș lateral stânga, care a trecut vizita medicală proprie și, după ce va efectua controlul alături de echipă joi va deveni “câine” cu acte. Acum, din informațiile FANATIK, Kevin Frans este al doilea transfer al lui Dinamo.

Fotbalistul are 25 de ani, este francez, și joacă extremă stânga, dar poate fi folosit la nevoie și vârf de atac!

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Kevin Krans este al doilea transfer al lui Dinamo! Vine de la Assyriska!

Fără un buget de transferuri propriu-zis, Mircea Rednic trebuie să facă minuni în această perioadă. Dacă la capitolul plecări antrenorul s-a despărțit marți de Robert Moldoveanu, Mihai Popescu și Laurențiu Corbu, Rednic a început să bifeze și achiziții. Transferul englezului Jordan Mustoe e rezolvat 99 la sută după ce acesta a trecut, așa cum FANATIK a anunțat, vizita medicală proprie.

Al doilea transfer al lui Dinamo realizat în 2019 este cel al lui Kevin Krans. Conform surselor noastre, francezul de 25 de ani va semna cu Dinamo în aceste zile! Este vorba despre o extremă stânga, care vine din Liga a 3-a a Suediei! Practic o găselniță de-a lui Mircea Rednic, care încearcă să dea lovitura cu un fotbalist dintr-o divizie inferioară!

E decar și a marcat 15 goluri în 42 de jocuri!

Numele lui Kevin Krans nu spune mare lucru în fotbalul profesionist, dar Rednic se bazează pe flerul cu care a reușit să surprindă de atâtea ori. Krans poate să joace atât mijlocaș stânga, aripă, cât și atacant.

Kevin Krans
Kevin Krans a reușit să marcheze de 15 ori pentru Assyriska

Francezul a mai trecut prin carieră pe la Bristol City, formația de Championship, dar și pe la alte cluburi anonime precum St. Albans City sau Hereford. Cu toate că nu are un CV spectaculos în ceea ce privește numele echipelor unde a jucat, Krans, care purta numărul 10 la Assyriska, are cifre excelente la echipa suedeză amintită: 15 goluri și 7 pase de gol în 42 de partide jucate!

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!
Închide ×