Fotbal international

Kevin-Prince Boateng a povestit cum și-a cumpărat 3 mașini într-o zi: „Am vrut să fiu fericit!”

12.09.2019 | 16:23
KevinPrince Boateng a povestit cum sia cumparat 3 masini intro zi Am vrut sa fiu fericit

Kevin-Prince Boateng a povestit pentru presa italiană o întâmplare de pe vremea când juca în Anglia, la Tottenham. Fotbalistul germano-ghanez și-a cumpărat 3 (da, trei!) mașini într-o singură zi, doar pentru a fi… fericit! Actualul atacant al Fiorentinei a recunoscut că și-a dat seama că gestul său neobișnuit nu i-a folosit la nimic și că în acele momente nu mai gândea limpede. Boateng a declarat că a făcut toate dezvăluirile pentru tinerii fotbaliști, „ca să nu repete niciuna dintre greșelile mele din trecut”.

Kevin-Prince Boateng și-a cumpărat 3 mașini într-o zi!

Kevin-Prince Boateng a povestit cum și-a cumpărat 3 mașini într-o zi: „Când mă gândesc la trecut îmi dau seama că nu am tratat fotbalul ca pe un loc de muncă. Am fost un idiot. Am avut mult talent, dar mă antrenam cât se poate de puțin, maxim o oră pe teren. Eram ultimul care ajungea și primul care pleca de la antrenamente. Nu fusesem niciodată la sala de sport, iar lucrurile astea le-am resimțit mai târziu în carieră. Stăteam pe-afară mereu cu prietenii, aveam mulți bani și trăiam ca un rege”.

Mi-am luat trei mașini într-o singură zi pe când jucam la Tottenham: un Lamborghini, un Hummer și un Cadillac. Nu jucam, aveam probleme în familie , nu eram în lotul echipei și mă gândeam că am nevoie de lucruri materiale. M-am gândit că o mașină nouă te face fericit o săptămână, așa că mi-am luat trei ca să mă țină fericirea trei săptămâni. Dar nu poți cumpăra fericirea…”, a mai spus Boateng.

  • 32 de ani a împlinit Kevin-Prince Boateng pe 6 martie
Kevin-Prince Boateng în tricoul Barcelonei. Sursă foto: hepta.ro
Kevin-Prince Boateng în tricoul Barcelonei. Sursă foto: hepta.ro

Atacantul germano-ghanez încearcă să-și repare greșelile din trecut

Kevin-Prince Boateng încearcă să-și repare la 32 de ani greșelile făcute în trecut și se pregătește din ce în ce mai bine. În iarnă a fost împrumutat, surprinzător, de Sassuolo la FC Barcelona, însă i-a fost greu să se integreze în super-echipa catalanilor și s-a întors în Italia. La sfârșitul lunii iulie a semnat cu Fiorentina, pentru care a înscris deja un gol și unde este coleg cu francezul Franck Ribery, ajuns și el la 36 de ani.

Fiorentina l-a cumpărat pe Boateng în schimbul a 1.000.000 de euro, sumă foarte mică față de calitatea atacantului germano-ghanez, evaluat maxim la 23.000.000, în iunie 2012, pe când juca la AC Milan. Deși s-a născut în Berlinul de Vest (6 martie 1987) și a jucat pentru echipele naționale de juniori ale Germaniei la toate nivelurile de vârstă, Kevin-Prince Boateng a ales să reprezinte naționala Ghanei, țara de origine a părinților săi, la nivel de seniori, la care are 15 selecții și 2 goluri marcate între anii 2010 și 2014. A participat la turneele finale mondiale din 2010 și 2014 cu reprezentativa africană. La Mondialul din 2010, a jucat împotriva fratelui său vitreg Jerome Boateng (31 de ani, Bayern Munchen), care a ales să evolueze pentru echipa națională a Germaniei. Confruntarea celor doi frați selecționați în două reprezentative diferite a fost o premieră la un Campionat Mondial de fotbal.

  • „Am fost un idiot. Am avut mult talent, dar mă antrenam cât se poate de puțin, maxim o oră pe teren. Eram ultimul care ajungea și primul care pleca de la antrenamente. Nu fusesem niciodată la sala de sport, iar lucrurile astea le-am resimțit mai târziu în carieră. Stăteam pe-afară mereu cu prietenii, aveam mulți bani și trăiam ca un rege” – Kevin-Prince Boateng
  • 7.000.000 de euro este cota de piață a lui Kevin-Prince Boateng, conform transfermarkt.com