News

Un actor care a câştigat două premii Oscar şi-a şocat fanii! A recunoscut că este homosexual!

Celebrul actor Kevin Spacey şi-a şocat fanii! Actorul a mărturisit pe Internet că este homosexual. Mărturisirea a venit imediat după ce a fost acuzat de un bărbat că i-a făcut avansuri în...
31.10.2017 | 17:20
Un actor care a castigat doua premii Oscar sia socat fanii A recunoscut ca este homosexual
ADVERTISEMENT

Celebrul actor Kevin Spacey şi-a şocat fanii! Actorul a mărturisit pe Internet că este homosexual. Mărturisirea a venit imediat după ce a fost acuzat de un bărbat că i-a făcut avansuri în urmă cu zeci de ani. Ţinta avansurilor sale este tot un actor, care avea în acea perioadă doar 14 ani. Spacey i-a cerut scuze actorului Anthony Rapp într-un mesaj publicat online.

Kevin Spacey, în vârstă de 58 de ani, a răspuns acuzaţiilor printr-un mesaj publicat pe contul personal de Twitter. El şi-a cerut iertare lui Rapp şi a scris că nu îşi aminteşte de incident, pe care l-a descris ca „un gen de comportament nepotrivit al unui beţiv”. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA B pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

ADVERTISEMENT

Kevin Spacey spune că a avut relaţii cu femei, dar şi cu bărbaţi

În restul declaraţiei sale, Spacey a recunoscut că este homosexual, mărturisind că a avut relaţii amoroase atât cu femei, cât şi cu bărbaţi, şi că acum alege să trăiască „precum un bărbat gay”. Utilizatorii de Twitter l-au criticat pe actor – Spacey încearcă să devieze acuzaţiile de comportament sexual nepotrivit cu noutăţi despre sexualitatea lui.

International TV Academy a anunţat că îi retrage actorului Kevin Spacey premiul onorific International Emmy Founders, pe care el urma să îl primească la gala din noiembrie, iar serialul „House of Cards” se va încheia după cel de-al şaselea sezon,  după cum a anunţat luni Netflix. Decizia vine imediat după începerea scandalului privind comportamentul nepotrivit al actorului Kevin Spacey şi acuzaţiile aduse lui, informează Reuters. Totuşi, compania are în vedere realizarea unor spinoff-uri, potrivit unor surse citate de The Hollywood Reporter.

ADVERTISEMENT

Kevin Spacey, născut pe 26 iulie 1959, este un cunoscut actor american de teatru, televiziune şi cinema. Considerat unul dintre cei mai talentaţi actori ai generaţiei sale, starul hollywoodian câştigat două premii Oscar, pentru rolurile interpretate în filmele ”Suspecţi de serviciu/ The Usual Suspects” (1995) şi ”American Beauty” (1999). A jucat în filme precum „Se7en”, „LA Confidential”, K-Pax” şi „The Men Who Stare at Goats”. Din 2013, joacă rolul principal în serialul „House of Cards”.