ADVERTISEMENT
Life

Kevin Spacey, mesaj de sprijin pentru persoanele care se gândesc la sinucidere

Autor: Cerasela Stafie | 26.12.2020 | 16:25
Kevin Spacey, mesaj de sprijin pentru persoanele care se gândesc la sinucidere
Kevin Spacey, mesaj de sprijin pentru persoanele care se gândesc la sinucidere Sursa foto: Facebook

Actorul american Kevin Spacey a distribuit un mesaj de sprijin pentru oamenii care se gândesc la sinucidere, după cum ne-a obișnuit cu ocazia Crăciunului. 

ADVERTISEMENT

În acest an, abordarea este una mai serioasă decât cele din anii trecuți, când a transmis mesaje care erau autoironice, inspirate din serialul „House of Cards” și care doreau amuzamentul oamenilor.

Starul de la Hollywood a fost pus la zid în breaslă după ce s-a confruntat cu acuzații de agresiune sexuală aduse de Anthony Rapp și mai mulți alți bărbați.

ADVERTISEMENT

Kevin Spacey, mesaj de sprijin pentru persoanele care se gândesc la sinucidere

Kevin Spacey apare, inițial, stând pe o bancă în apropierea unei ape și dezvăluie că a fost contactat de mulți oameni, în ultimul an, care i-au împărtășit necazurile prin care trec. Ulterior, el le-a vorbit internauților în timp ce se deplasează.

Starul recunoaște că problemele pe care oamenii i le-au mărturisit l-au depășit și sunt motivul pentru care a dorit să schimbe abordarea mesajului tradițional transmis cu ocazia sărbătorilor, menționând și problemele sale personale.

ADVERTISEMENT

„Abilitatea mea de a fi acolo pentru ei a devenit cu adevărat posibilă datorită dificultăţilor mele. Şi, deşi a fost un privilegiu să îmi ofer sprijinul, trebuie să vă spun cu sinceritate că acest lucru mi-a depăşit abilităţile. E ceva mai mare decât mine”, spune acesta.

„Dacă te afli într-un loc în care nu mai poţi să rămâi, dacă suferi şi ai nevoie de ajutor, dacă te simţi vinovat sau ruşinat, dacă ai probleme cu propria identitate, dacă eşti cu spatele la zid sau dacă simţi că nu există nicio cale pentru tine, indiferent de situaţie, îţi promit că există o cale şi că în această perioadă, în timpul sărbătorilor şi dincolo de ele, chiar dacă nu simţi acest lucru, există totuşi oameni care te înţeleg şi care pot să te ajute”, spune actorul în videoclipul publicat pe contul personal de YouTube.

ADVERTISEMENT

Starul i-a mai asigurat pe cei aflați într-o astfel de situație că nu sunt singuri și îi roagă pe să nu facă pasul spre sinucidere, asigurându-i că lucrurile vor evolua în bine. În acest timp, pe ecran apare numărul de telefon al Suicide Prevention Hotline.

Zeci de bărbați l-au acuzat pe Spacey de infracțiuni legate de agresiuni sexuale, după ce Anthony Rapp l-a arătat cu degetul pe actor pentru o astfel de faptă, săvârșită când presupusa victimă avea doar 14 ani.  Artistul american a recunoscut că este homosexual în mesajul pe care l-a transmis pentru a nega învinuirile ce îi erau aduse.

ADVERTISEMENT
Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!