Sport

Khabib a stabilit preţul revanşei cu McGregor! Suma fabuloasă cerută de rus

24.12.2018 | 15:06
Khabib a stabilit pretul revansei cu McGregor Suma fabuloasa ceruta de rus

Khabib Nurmagomedov a stabilit preţul revanşei cu McGregor. Cei doi s-au luptat pe 6 octombrie, iar sportivul rus a obţinut victoria în runda a patra după ce l-a obligat pe adversar să cedeze. Irlandezul îşi doreşte revanşa şi a înaintat o ofertă către staff-ul lui Khabib, însă aceasta a fost refuzată din cauza banilor puşi în joc.

Tatăl lui Khabib Nurmagomedov a dezvăluit că oferta de 15 milioane de dolari, înaintată de Conor McGregor, a fost refuzată şi cere dublu pentru ca fiul său să-i ofere revanşa. “Ne-au oferit 15 milioane de dolari, dar noi vrem 30. Sunt băieți care merită să lupte cu Khabib și trebuie să-i respectăm și pe Dustin Poirier, și pe Tony Ferguson. Ferguson merită această luptă”, a declarat Abdulmanap Nurmagomedov.

Khabib a stabilit preţul revanşei cu McGregor. Motivul pentru lupta nu poate avea loc prea curând

Khabib Nurmagomedov a stabilit preţul revanşei cu McGregor, însă şansele ca cei doi să se lupte prea curând sunt mici. La finalul galei UFC 229, când rusul a obţinut victoria, sportivul de 30 de ani i-a atacat pe cei din staff-ul iralndezului, iar totul s-a terminat cu un haos de nedescris. Khabib urmează să fie pedepsit pentru ceea ce s-a întâmplat la gala din Nevada, însă o sentinţă finală se va da pe 29 ianuarie 2019.

Khabib a stabilit preţul revanşei cu McGregor. Câţi bani cere rusul pentru o nouă luptă
Khabib a stabilit preţul revanşei cu McGregor. Câţi bani cere rusul pentru o nouă luptă

“Nu știu ce se va întâmpla acum. El trebuie să-și facă griji în primul rând pentru legislația din Las Vegas în primul rând și abia apoi de cum îl va sancționa UFC. Nu vă pot spune dacă titlul îi va fi retras la momentul actual ori dacă va fi amendat, mai întâi trebuie să vedem ce decizie va lua justiția”, a anunţat Dana White, preşedintele UFC, după incidentele de la gala din Nevada. La gala UFC 229, Khabib Nurmagomedov a câştigat două milioane de dolari pentru că l-a învins pe Conor McGregor, cea mai mare bursă din cariera rusului.