Sport

Khabib Nurmagomedov amenință că pleacă din UFC! Ce mesaj a postat pe Instagram

11.10.2018 | 19:49
Khabib Nurmagomedov ameninta ca pleaca din UFC Ce mesaj a postat pe Instagram

Continuă scandalul izbucnit la finalul partidei dintre Khabib Nurmagomedov și Connor McGregor. Președintele UFC, Dana White, a anunțat că îl va concedia pe Zubaira Tukhugov, care a intrat în cușcă și l-a lovit pe luptătorul irlandez. Khabib Nurmagomedov amenință că pleacă din UFC dacă Tukhugov va fi concediat, asta după ce rusului i s-a reținut deja o sumă importantă din prima de meci și riscă să rămână fără centură, să fie amendat și suspendat. Khabib a postat un mesaj pe Instagram în care și-a explicat nemulțumirea.

“De ce n-ați dat pe nimeni afară când echipa lor a atacat acel autobuz și mai multe persoane au fost rănite? Puteau să omoare pe cineva atunci! De ce nu zice nimeni nimic despre faptul că mi-a jignit familia, religia și țara natală? De ce trebuie pedepsită echipa mea când ambele echipe s-au bătut? Dacă spuneți că eu am început, să știți că nu sunt de acord. Eu doar am terminat ceea ce a început el. În orice caz, puteți să mă pedepsiți pe mine, dar Zubaira Tukhugov n-a avut nicio legătură”, a scris Khabib pe contul personal de Instagram.

Khabib Nurmagomedov amenință că pleacă din UFC dacă Zubaira Tukhugov va fi concediat

“Dacă voi credeți că eu o să tac din gură și o să înghit totul vă înșelați! Ați anulat meciul lui Zubaira Tukhugov și vreți să-l dați afară doar pentru că l-a lovit pe Connor. Eu spun să nu uitați că primul care l-a lovit pe fratele meu a fost Connor. Dacă vă gândiți să-l dați afară pe Zubaira Tukhugov o să mă pierdeți și pe mine. În Rusia, noi nu renunțăm niciodată la frații noștri și eu voi merge până la capăt alături de fratele meu”, a mai scris luptătorul rus.

Președintele UFC, Dana White, a evitat să îi ofere premiul lui Khabib, care era fluierat de public. Dacă îți ofer centura acum, oamenii își vor pierde mințile și vor începe să arunce cu lucruri. Va fi și altcineva rănit”, i-a transmis aceasta. Rusului nu îi pasă de consecințe și amenință că pleacă din UFC.

“Dacă aveți de gând să-l dați afară, să-mi trimiteți și mie contractul rupt, altfel îl rup eu de unul singur. Și încă un lucru. Puteți să țineți banii pe care i-ați oprit. Văd că sunteți foarte ocupați cu asta, sper să nu vă stea în gât. Trebuie să ne apărăm onoarea, ăsta e cel mai important lucru. Și pentru asta vom merge până la capăt”, a transmis luptătorul.