Sporturi

Khabib Nurmagomedov, certat de tatăl său! ”Disciplina este pe primul loc”

09.10.2018 | 10:18
Khabib Nurmagomedov a fost certat de tatăl său după incidentele petrecute la gala UFC 229 în care l-a învins pe irlandezul Conor McGregor

Luptătorul rus Khabib Nurmagomedov a fost certat de tatăl său după incidentele petrecute la gala UFC 229 în care l-a învins pe irlandezul Conor McGregor. La finalul luptei, Nurmagomedov a sărit peste gardul de protecție și l-a atacat pe unul din oamenii din staful lui McGregor, în timp ce membrii echipei sale au intrat în ring și l-au lovit pe irlandez.

Khabib Nurmagomedov l-a învins pe Conor McGregor fără drept de apel, irlandezul recunoscându-și inferioritatea în runda a patra. Cu toate acestea, rusul nu a primit centura, președintele UFC, Dana White, refuzând să-i recunoască succesul din cauza incidentelor de la final.

Khabib Nurmagomedov l-a ștrangulat pe Conor McGregor, procedeu prin care a câștigat lupta
Khabib Nurmagomedov l-a ștrangulat pe Conor McGregor, procedeu prin care a câștigat lupta

Khabib Nurmagomedov, certat de tatăl său pentru incidentele de la UFC 229

Deși a avut o prestație excepțională în lupta cu irlandezul Conor McGregor, Khabib Nurmagomedov a fost certat de tatăl său pentru incidentele create la gala UFC 229. ”L-am avertizat că cel mai greu lucru este să te stăpânești. Pentru mine, disciplina e pe primul loc. În octogon ai voie să faci ce vrei, dar în afara acestuia se află granița civililor acolo unde există copii și femei. În afara octogonului ar trebuie să fie o existență pașnică”, a declarat Abdulmanap Nurmagomedov la postul rus Ren TV, conform site-ului sportbible.com.

La finalul luptei, Khabib Nurmagomedov a sărit să-l bată pe Dillon Danis, partenerul de antrenament al lui Conor McGregor. Announcer-ul din UFC, Joe Rogan, a dezvăluit că Danis l-a insultat pe rus în timpul întâlnirii și acesta a fost motivul de la care a început toată nebunia. Imediat după încheierea luptei, sportivul irlandez a postat un mesaj pe contul de Twitter în care a cerut revanșa.

În schimb, promotorul galelor Local Kombat, Eduard Irimia, a spus că este posibil ca toată scena de la final să fi fost regizată chiar de oamenii de la vârful UFC.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri