Sport

Khabib Nurmagomedov îl vrea antrenor pe Mike Tyson pentru meciul de box cu Mayweather

16.10.2018 | 17:33
Khabib Nurmagomedov il vrea antrenor pe Mike Tyson pentru meciul de box cu Mayweather

Khabib Nurmagomedov l-a distrus pe Conor McGregor în gala UFC 229, pe care l-a învins prin strangulare în cea de-a patra rundă. 

Zilele trecute, sportivul din Rusia s-a întâlnit cu impresarul lui Floyd Mayweather Jr, pugilist retras din activitate, și l-a provocat pe acesta prin intermediul unei rețele de socializare. Mesajul a ajuns imediat la urechile lui Floyd, care nu a întârziat cu reacția. Celebrul sportiv din SUA a îndemnat marile televiziuni să înceapă licitația pentru acest meci, care ar urma să aibă loc în ringul de box.

Khabib Nurmagomedov îl vrea antrenor pe Mike Tyson

Tatăl lui Khabib, Abdulmanap Nurmagomedov, crede că fiul său ar avea șanse mult mai mari să câștige cu Mayweather decât cele avute de McGregor, care a pierdut prin KO anul trecut în fața americanului. În plus, rusul ar vrea ca fiul său să fie pregătit pentru acest eveniment de două legende ale boxului, Anatoly Lomachenko și Mike Tyson.

„Aș dori să avem de partea noastră cei mai buni specialiști din lumea boxului. Mi-ar plăcea să fie în colțul nostru Anatoly Lomachenko și Mike Tyson. Desigur că fiul meu ar putea avea o șansă. Are șanse mai mari decât a avut McGregor. El poate sta aproape de adversar chiar și în box. Dar acum e prematur să discutăm despre asta, în prezent are loc un proces în Nevada” – a dezvăluit Nurmagomedov senior.

Khabib are alte probleme pe cap

Sportivul care în acest moment are un record 27-0 în octagon, încearcă să scape cu bine din procesul intentant de autoritățile din Nevada după evenimentele petrecute la finalul meciului cu McGregor. Atunci, Khabib sărea din cușcă și poposea direct în mijlocul echipei irlandezului, supărat fiind pe insultele pe care oamenii din staff-ul lui McGregor i le-au adresat.

Dacă va fi găsit vinovat, Kahbib riscă o suspendare din UFC, dar și o amendă pe măsură. Dana White, președintele organizației, a anunțat însă că sportivul își va păstra centura orice ar fi.