Fotbal international

Khabib Nurmagomedov, în vizită la echipa lui Laurențiu Reghecampf și Adi Mutu. Video

25.10.2018 | 11:47
Khabib Nurmagomedov in vizita la echipa lui Laurentiu Reghecampf si Adi Mutu Video

Khabib Nurmagomedov a mers în vizită la echipa lui Laurențiu Reghecampf și Adi Mutu, Al Wahda. Pe contul oficial de Twitter al clubului din Golf au fost postate mai multe fotografii și materiale video făcute pe stadionul Al Nahyan din Abu Dhabi, acolo unde luptătorul rus s-a întâlnit cu oficialii echipei. Un material video a fost postat și pe contul personal de Instagram al lui Adi Mutu.

“Khabib este aici”, scrie într-o postare de pe contul oficial de Twitter al celor de la Al Wahda. Luptătorul rus care l-a făcut praf pe irlandezul Connor McGregor a primit de la oficialii clubului un tricou în culorile echipei cu numărul 27 pe care scrie “Habib”. Președintele UFC, Dana Withe, a confirmat faptul că sportivul rus se află în vizită în Emiratele Arabe Unite, pe lista obiectivelor fiind și clubul la care sunt angajați Laurențiu Reghecampf și Adi Mutu, care au avut astfel ocazia să îl cunoască pe cel care l-a provocat la luptă pe Floyd Mayweather.

Captură Instagram adrian10mutu
Captură Instagram adrian10mutu

Khabib Nurmagomedov a vizitat echipa lui Laurențiu Reghecampf și Adi Mutu

“Campionul Khabib Nurmagomedov ne-a vizitat clubul”, este mesajul care însoțește materialul video postat pe contul personal de Instagram al lui Adi Mutu. Rusul este foarte apreciat în țările arabe și în cele cu populație musulmană, lucru pe care îl susține și managerul său. “Khabib are 2,5 miliarde de susținători musulmani în întreaga lume, unii în cele mai bogate țări ale lumii”, a declarat Ali Abdelaziz.

Khabib Nurmagomedov vrea să se lupte în 2019 cu Floyd Mayweather, pe care deja l-a provocat, însă președintele UFC se opune unei lupte în cușcă între cei 2 sportivi. “În primul rând, echipa lui Mayweather nu a vorbit cu noi. Khabib are contract cu UFC. Floyd se pricepe să își facă publicitate atunci când vrea acest lucru”, a declarat Dana White pentru ESPN.