Sport

Khabib Nurmagomedov pleacă din UFC? Ce ofertă a primit luptătorul rus

12.10.2018 | 20:54
Khabib Nurmagomedov pleaca din UFC Ce oferta a primit luptatorul rus

Omul momentului din fight-ul mondial șochează din nou. Khabib Nurmagomedov ar putea renunța la UFC. Anunțul a fost făcut chiar de el, pe Twitter. Rusul din Daghestan a primit o ofertă din wrestling. Mai exact cei de la WWE l-au ofertat pe luptător. Și se pare că Khabib Nurmagomedov n-ar zice nu. Mai ales că s-a ales cu sancțiuni după bătaia generală de după meciul cu Conor McGregor. Amândoi au primit deocamdată o suspendare provizorie de 10 zile.

Khabib a făcut publică oferta primită pe Twitter. Acolo rusul a cerut părerea fanilor. “WWE m-a rugat să fac un salt în interior! Ce credeți că ar trebui să fac?” și-a întrebat luptătorul suporterii. Oferta vine într-o perioadă foarte tulbure pentru Khabib Nurmagomedov. Acesta își așteaptă pedeapsa finală din partea celor de la UFC, care trebuie să vină până la sfârșitul acestei luni. Pe 24 octombrie conducerea UFC  se va întâlni pentru a dicta sancțiunile în acest caz.

Khabib Nurmagomedov amendat cu 2 milioane de dolari

Zubaira Tukhugov colegul de echipă al lui Khabib Nurmagomedov a fost primul care a avut de suferit. Dana White, președintele UFC i-a anulat meciul cu Artem Lobov de pe 27 octombrie. Khabib a luat foc, după decizia oficialilor “De ce n-ați dat pe nimeni afară când echipa lor a atacat acel autobuz și mai multe persoane au fost rănite? Puteau să omoare pe cineva atunci! De ce nu zice nimeni nimic despre faptul că mi-a jignit familia, religia și țara natală?” proaspătul campion.

Și sancțiunile celor de la UFC nu se vor opri. Cei doi coechipieri ai lui Khabib riscă suspendări de minim 2 ani, pentru că după partidă au intrat în cușcă și l-au lovit pe Conor McGregor. Luptătorul din Daghestan e mai supărat că cei de la UFC i-au tăiat deja de 2 milioane de dolari din bursa pe care trebuia s-o primească. În funcție de suspendarea pe care urmează s-o primească, Khabib Nurmagomedov ar putea face pasul spre wrestling.

  • 27-0 este palmaresul lui Khabib Nurmagomedov în MMA