Khedira a primit bilete de avion din partea unui ziarist suedez. Răspunsul germanului

Sorin Dumitrescu   
în CM 2018
21/06/2018, 18:44
Khedira a primit bilete de avion din partea unui ziarist suedez. Răspunsul germanului GALERIE FOTO
Un jurnalist suedez i-a oferit bilete de avion lui Khedira. I-a sugerat că Germania va fi eliminată după meciul cu Suedia.

Mijlocaşul naţionalei Germaniei, Sami Khedira, a avut parte de o mare supriză din partea unui jurnalist suedez la conferinţa de presă pe care a susţinut-o. Germania şi Suedia se vor întâlni pe 23 iunie, la Soci, într-un meci de importanţă capitală pentru campioana mondială. După prima etapă din cadrul grupei F, Germania nu are nici un punct, iar Suedia a bifat prima victorie.

Germania a produs una dintre surprizele acestui turneu final de Campionat Mondial, pierzând cu 1-0 în faţa Mexicului, un eşec absolut logic după desfăşurarea partidei, în care campioana mondială a fost de nerecunoscut. Suedia a depăşit tot cu 1-0 reprezentativa Coreeii de Sud şi din acest motiv meciul direct de la Soci are importanţă decisivă pentru germani.

Cum a răspuns Khedira în faţa jurnalistului suedez

În tabăra germană lucrurile stau foarte prost, jucătorii au început să se acuze public între ei şi tensiunea este la maxim.  La suedezi, care nu au nici un obiectiv la acest Mondial, starea de spirit este excelentă. În acest context un jurnalist scandinav şi-a permis să îi ofere lui Sami Khedira, jucătorul lui Juventus, bilete de avion pentru întoarcerea acasă, programate după meciul cu Suedia.

Un jurnalist suedez i-a oferit bilete de avion lui Khedira. Suedezii sunt foarte optimişti. Germanii sunt sub mare tensiune
Un jurnalist suedez i-a oferit bilete de avion lui Khedira. Suedezii sunt foarte optimişti

 

Din fericire, situaţia nu a degenerat şi Khedira a avut un răspuns demn de un campion mondial: Mulţumesc mult, dar nu avem nevoie de ele. Nu vrem să ne întoarcem acasă. Ne gândim doar la victorie. Ştim că va fi foarte dificil după acest start dificil, însă ştim că suntem o echipă puternică şi suntem convinşi că vom câştiga meciul. Cred că vom avea nevoie de bilete pe 16 iulie

Închide ×