Simona Halep

Kiki Bertens, mesaj după ce a înlocuit-o pe Halep la Singapore: “Abia aştept”

18.10.2018 | 15:52
Kiki Bertens mesaj dupa ce a inlocuito pe Halep la Singapore Abia astept

Kiki Bertens a vorbit despre participarea la WTA Finals, după ce Simona Halep s-a retras de la Turneul Campioanelor, organizat pentru ultima dată la Singapore. Jucătoarea din Olanda a mărturisit printr-un mesaj transmis presei că este nerbdătoare înainte de startul competiţiei, mai ales că a mai jucat în cadrul turneului la competiţia de dublu în trecut.

Liderul din tenisul feminin va participa la activităţile de presă, urmând să primească şi o maşină de la organizatorii turneului, plus trofeul WTA destinat jucătoarei care termină anul pe primul loc. Apoi, Halep se va întoarce în România pentru recuperare şi tratament, urmând să se pregătească pentru startul noului sezon. Până atunci, în locul ei va evolua la Singapore Kiki Bertens, cea care a învins-o în finala turneului de la Cincinnati.

Ce mesaj a transmis Kiki Bertens, după retragerea Simonei Halep de la Singapore

“Sunt foarte mulţumită de acest sezon şi că voi avea şansa să joc la Turneul Campioanelor. Este o răsplată pentru munca din acest an. Am amintiri minunate de când am ajuns în finala de la Singapore în proba de dublu anul trecut. Abia aştept să joc la Turneul Campioanelor in fata acestor fani incredibili”, a spus Bertens într-un comunicat de presă.

Reacţia lui Kiki Bertens după ce Halep s-a retras de la Singapore a venit imediat după comunicatul oficial al Turneului Campioanelor, privind participarea româncei.

Turneul se mută la Shenzen

WTA Finals se va juca la Singapore pentru ultima dată anul acesta, urmând ca din 2019 să se desfăşoare la Shenzen, oraş care îi poartă noroc Simonei Halep. Românca a câştigat ambele turnee de la Shenzen de anul acesta, la simplu şi la dublu, alături de Irina Begu.

Kiki Bertens, mesaj după ce a înlocuit-o pe Halep la Singapore. Simona se fotografiază alături de Siniakova în finala pe care a câștigat-o la Shenzen în acest an, alături de cele două trofee pentru campioană şi vicecampioană
Kiki Bertens, mesaj după ce a înlocuit-o pe Halep la Singapore. Simona se fotografiază alături de Siniakova în finala pe care a câștigat-o la Shenzen în acest an