Life

Killa Fonic, fostul iubit al Irinei Rimes, este obsedat de sex: “Mă gândesc la asta în orice secundă”

17.03.2021 | 19:45
Killa Fonic fostul iubit al Irinei Rimes este obsedat de sex Ma gandesc la asta in orice secunda
Killa Fonic și Irina Rimes s-au iubit cu patimă. Sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Killa Fonic și Irina Rimes s-au iubit cu patimă, ba chiar au colaborat împreună și pe plan profesional, lansând o piesă care a dezvăluit modul în care a decurs relația lor. Oficial nu au vorbit vreodată despre povestea lor, dar este posibil să se întâmple acest lucru acum, în interviul acordat de Killa în podcastul lui Damian Drăghici.

Momentan nu a apărut interviul integral, dar a apărut un teaser cu artistul. Chiar și așa, fanii lui au aflat deja niște informații extrem de interesante. Se pare că el a suferit de depresie timp de mai mulți ani și a recunoscut și că este dependent de sex.

ADVERTISEMENT

Irina Rimes nu a avut vreodată o viață amoroasă ușoară. S-a căsătorit la o vârstă fragedă, a suferit enorm la divorț, apoi a devenit mult mai discretă când venea vorba despre iubiții ei. Și în cazul lui Killa Fonic, artista a decis să iubească în spatele ușilor închise, în loc să se afișeze peste tot alături de el sau să facă declarații pompoase.

Killa Fonic, fostul iubit al Irinei Rimes, este dependent de sex

Cântărețul provine dintr-o familie în care situația materială era una precară. Acest lucru și-a pus amprenta asupra lui, la fel ca relația nefericită pe care au avut-o părinții săi. Onest, așa cum ne-a obișnuit, Killa a atins și un subiect considerat de mulți drept tabu: dependența sexuală.

ADVERTISEMENT

“Am avut 10 ani la rând. (n.r. depresie) Din păcate, tatăl meu nu reușea să o facă pe mama fericită, în sensul în care nu prea își dădea interesul în a-și susține familia. Noi am fost foarte săraci, iar sărăcia e o boală care manipulează creierul în forme foarte urâte. Te bagă în depresii, scoate cele mai urâte părți din tine.

Poate să sune amuzant, dar eu mă consider dependent de sex. Sunt obsedat de asta, mă gândesc la asta în orice secundă posibilă, Câteodată mă și inspiră, câteodată mă obosește”, a povestit Killa Fonic, în podcastul lui Damian Drăghici.

ADVERTISEMENT

Irina Rimes, dezvăluiri despre relația cu fostul soț

Relația artistei cu Andi Bănică a început ca un basm, dar s-a terminat ca un coșmar. Irina avea doar 22 de ani atunci când s-a căsătorit cu el, fără să știe cât de mult o să sufere.

„Frumușel, cu prietenul lui, Andi a venit cu mașina, m-a luat, i-a fost rușine să mă ducă acasă, m-a dus la un hotel. Am stat acolo până când și-a luat curajul să mă ducă acasă. Până atunci nu avusesem cu Andi interacțiunea asta de iubiți”, le-a povestit artista fanilor, conform romaniatv.net.

ADVERTISEMENT

„Noi ne iubeam, dar la distanță și am zis că nu vom fi împreună, că nu avem cum. El e acolo, eu sunt aici. M-am îndrăgostit de București, arhitectural.

Țin minte că mă ducea Andi pe străzile orașului vechi și eram ca un copil care merge la zoo și vede tot felul de animăluțe, pentru prima oară”, a mai spus frumoasa artistă, potrivit sursei menționate anterior. Din păcate, bărbatul a înșelat-o pe Irina Rimes, așa că au divorțat în anul 2017.

ADVERTISEMENT