ADVERTISEMENT
Fotbal intern

“Killer-ul” FCSB din ultimul derby vrea să îi elimine pe rivali din Cupă: “Ne-a mai rămas un obiectiv și vom avea o altă atitudine!” Exclusiv

Autor: Marian Popovici | 24.06.2020 | 21:54
"Killer-ul" FCSB din ultimul derby vrea să îi elimine pe rivali din Cupă: "Ne-a mai rămas un obiectiv și vom avea o altă atitudine". Sursa: Sportpictures.eu

Andrei Sin este unul dintre eroii lui Dinamo din ultimul derby. Revenit pe teren după o pauză de câteva luni, fundașul “câinilor” a deschis scorul cu FCSB dintr-o lovitură liberă trimisă în vinclu. Sin a pus umărul la succesul cu 2-1 al echipei sale și vrea să repete experiența și în semifinalele Cupei României. 

ADVERTISEMENT

Joi seara se joacă prima manșă Dinamo – FCSB, însă nu pe Arena Națională și nu cu 40.000 de oameni în tribune. Jocul se va disputa în condiții speciale pe stadionul Dinamo fără spectatori și într-o liniște mormântală. Însă, Cupa României este singurul obiectiv rămas pentru cele două mari rivale în acest sezon și ne așteptăm la o confruntare dură.

FANATIK a vorbit cu Andrei Sin înainte de meciul tur din semifinalele Cupei. Fundașul le-a promis suporterilor că vor avea o altă atitudine față de meciul cu Sepsi din campionat, pierdut cu 1-3 în weekend și speră ca Dinamo să își poată salva sezonul în Cupă:

Andrei Sin, “killer-ul” FCSB din ultimul derby: “A fost unul dintre cele mai importante goluri din cariera mea”

“Este un meci foarte important pentru noi. Cupa este singurul obiectiv care ne-a mai rămas și vrem să jucăm la capacitate maximă, cu atât mai mult cu cât jucăm împotriva FCSB-ului. Este normal să fim super motivați. Vrem să obținem această calificare.

ADVERTISEMENT

A fost un sentiment de nedescris. Am venit după o perioadă foarte dificilă și acel gol a însemnat foarte mult pentru mine. A fost unul dintre cele mai importante goluri din carieră, dacă nu cel mai important. 

Crede-mă că este o senzație foarte ciudată când joci fără spectatori. Este ca la un antrenament, trebuie să te concentrezi foarte bine. Nu avem suporteri în tribună și mai ales ca ai noștri, care te împingeau de la spate. 

“Nu contează locul din clasament la acest meci, nu contează forma. Este o dublă manșă și trebuie să o jucăm cu cap”

Pe Arena Națională veneau 20-30.000 de “câini” acolo, așa va trebui să jucăm fără spectatori și trebuie să ne adaptăm. 

ADVERTISEMENT

O să fim mult mai bine decât în meciul cu Sepsi, din punct de vedere fizic. Am stat o săptămână în care nu ne-am antrenat, a fost foarte greu să fim la un nivel bun. Dar, acum ne-am mai revenit și ușor-ușor ajungem la o condiție fizică optimă.

Sezonul acesta nu a fost deloc bun, dar meciurile cu FCSB sunt derby-uri. Nu contează locul din clasament la acest meci, nu contează forma. Este o dublă manșă și trebuie să o jucăm cu cap.

ADVERTISEMENT

O să avem o altă atitudine în meciul cu Sepsi unde, dacă marcam, nu neapărat din penalty-ul lui Perovic, din celelalte ocazii, rezultatul ar fi fost cu totul altul”, a spus Andrei Sin pentru FANATIK.

În acest sezon, FCSB este singura echipă din Casa Pariurilor Liga 1 care nu a învins-o pe Dinamo. În tur s-a încheiat 1-1, în timp ce returul a fost câștigat de “câini” cu scorul de 2-1.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!