Sporturi

Kim Clijsters l-a felicitat pe Stere după victoria Simonei. Foto

Kim Clijsters l-a felicitat pe Stere după victoria Simonei.

Kim Clijsters l-a felicitat pe Stere după victoria Simonei Halep din semifinala Roland Garros, câştigată în faţa numărului 3 WTA, Garbine Muguruza.

Stere Halep a urmărit partida fiicei sale alături de Gică Hagi şi Gică Popescu, după care s-a retras la o terasă împreună cu aceştia, pentru a sărbători succesul.

Kim Clijsters l-a felicitat pe Stere după victoria Simonei

Atunci, tatăl liderului mondial şi a primei finaliste a French Open s-a întâlnit cu Kim Clijsters. Belgianca, deţinătoare a patru titluri de Grand Slam, l-a felicitat pe Stere pentru meciul foarte bun făcut de Simona.

Kim Clijsters l-a felicitat pe Stere după victoria Simonei.
Kim Clijsters l-a felicitat pe Stere după victoria Simonei.

Belgianca este una dintre susţinătoarele Simonei şi chiar a discutat despre problemele româncei: “Am fost în aceeaşi situaţie cu Simona dintr-un punct de vedere. Aveam demoni în cap înainte de a ajunge la marile momete din carieră. De fiecare dată când oamenii din jurul tău îţi spun să mergi mai departe pentru că poţi, pentru că mai ai un mic pas până la victorie, de atâtea ori îţi revine presiunea suplimentară.

Simona e conştientă că poate bate pe oricine, are baza de încredere pe care-şi poate construi victoriile. Într-o zi, ea va pune şi ultimul strop de victorie, aşa s-a întâmplat şi cu mine. O urmăresc, o văd muncind asiduu la antrenamente”, a spus Clijsters.

Simona Halep va juca finala de la Roland Garros sâmbătă, în faţa câştigătoarei din duelul american, Madison Keys – Sloane Stephens.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORTURI
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri