Life

Kim Kardashian a vorbit pentru prima oară după acuzațiile aduse de soțul ei. De ce boală ar suferi Kanye West

23.07.2020 | 16:47
Kim Kardashian a vorbit pentru prima oara dupa acuzatiile aduse de sotul ei De ce boala ar suferi Kanye West
ADVERTISEMENT

Kim Kardashian a rupt tăcerea după controversatele mesaje postate pe Twitter de soțul ei, renumitul cântăreț Kanye West, care între timp și-a depus candidatura la alegerile prezidențiale din Statele Unite ale Americii.

Kim Kardashian susține că soțul ei, Kanye West, este bipolar

Kimberly a tăcut cât a tăcut până la un punct. Fiica lui Kris Jenner, una din cele mai influente femei din America, ex-nevasta avocatului Robert Kardashian (cel care l-a reprezentat în instanță pe O. J. Simpson și a câștigat), a spus că artistul este bipolar.

ADVERTISEMENT

Kim spune că boala lui Kanye este dureroasă pentru toată familia și că nu a vrut niciodată să dezvăluie afecțiunea de care suferă, însă nu a avut încotro.

Vedeta spune că presiunea pe care o resimte cântăreț fiind este una foarte mare, iar unul din evenimentele care și-au pus foarte tare amprenta asupra stării psihice a lui Kanye este pierderea mamei sale.

ADVERTISEMENT

Kanye versus familia Kardashian

De altfel, în mesajul emoționant postat de Kim pe Instagram îi roagă pe jurnaliști să nu îl judece, să nu îl critice pe soțul ei, ci să îi ofere înțelegere pentru a avea puterea de a redeveni acea stea de pe scenă care i-a încântat atâția ani pe fanii muzicii sale.

De aproape o săptămână, Kanye West postează tot felul de mesaje dubioase pe contul său de Twitter în care aduce acuzații grave la adresa familiei soției sale.

ADVERTISEMENT

Artistul a scris că soția lui voia să îl închidă forțat într-un spital de nebuni și că încearcă de un an să divorțeze de ea, însă familia se interpune.

Pe lângă textele în care se ia de soacra lui și de soție, Kanye a mai publicat și câteva mesaje codificate, despre care adepții teoriilor conspiraționiste spun că vrea să ne transmită adevărul din spatele ușilor închise din familiile celebre și bogate din America, cum este și clanul Kardashian.

ADVERTISEMENT

Mai mult, chiar Kanye le-a dat apă la moară susținând că filmul „Get out” este chiar despre viața lui.

 

ADVERTISEMENT