Life

Kim Kardashian, apariție șocantă pe străzile din New York! Vedeta a purtat un costum fetiș din piele

Kim Kardashian a reușit să șocheze pe toată lumea după ce a purtat o costumație cu influențe fetiș pe străzile din New York înainte de Met Gala, unul dintre pricipalele evenimente mondene din Statele Unite.
12.09.2021 | 16:15
Kim Kardashian pozeaza, de obicei, in ipostaze senzuale Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Apariția pe care Kim Kardashian a avut-o la New York a iscat discuții aprinse, costumația purtată, din piele, cu fermoare și cu fața complet acoperită în stil fetiș-BDSM transformând-o pe vedeta reality-show-ului care îi poartă numele într-unul dintre cele mai fierbinți subiecte ale momentului.

Kim Kardashian, apariție șocantă în costumație fetiș

Obișnuindu-și fanii cu apariții care să îi pună în valoarea senzualitatea, Kim Kardashian a reușit, de această dată, să îi șocheze cu costumația aleasă, una desprinsă din cele mai întunecate fantezii.

ADVERTISEMENT

Astfel, purtând un costum negru, din piele, făcut de Balenciaga, vedeta de 40 de ani, alături de mama și de sora sa, și-a făcut apariția pe străzile din New York, coborând din mașină astfel echipată pentrua  intra în hotelul de lux în care sunt cazate pentru participarea la Met Gala care va avea loc pe 13 septembrie.

Evident, apariția celebrei Kim Kardahian purtând un costum în stil zentai, cu tot corpul acoperit, cu acea mască cu fermoare care îi ascundea fața și părea să nu o lase să vadă nici măcar în față, a provocat adevărate dezbateri și pe conturile ei de socializare.

ADVERTISEMENT

Ținuta purtată de Kim Kardashian, contestaă de fanii vedetei

Contul de socializare al celebrei Kim Kardashian a fost asaltat de comentarii cu privire la ținuta pe care actrița și eroina reality-show-urilor americane a purtat-o.

Și, dacă până acum, Kim Kardashian era obișnuită să citească comentarii cât se poate de plăcute la adresa ținutelor purtate – mai ales că vedeta nu este tocmai o pudică – de această dară lucrurile au degenerat.

ADVERTISEMENT

Iar fanii vedetei au postat o serie de comentarii pe contul ei de Instagram care i-au dovedit celebrei Kim Kardashian că nu au fost deloc încântați de costumul negru, complet închis care evocă fantezii întunecate și obiceiuri deviante de prin Orientul Îndepărtat.

Mesajul ținutei purtate de Kim Kardashian

Cu siguranță, Kim Kardashian a dorit să transmită un mesaj cât se poate de puternic în momentul în care a abordat o asemenea ținută, cu atât mai mult cu cât, de curând, rapperul Kanye West, cel de care părea decisă să divorțeze, a abordat o costumație asemănătoare.

ADVERTISEMENT

Și, deși a intentat divorțul de Kanye West în februarie, după aproape șapte ani de la căsătorie, Kim Kardashian susținea de curând că ar fi dispusă să încerce să își repare relația cu rapperul.

Ba chiar mai mult, sursele tabloidelor de peste Ocean susțin cu tărie că frumoasa Kim Kardashian  nu se grăbește deloc să divorțeze, ba chiar este mai probabilă o împăcare, mai ales că cel care a făcut primul pas și i-a declarat vedetei că o iubește ar fi fost Kanye West.

Kim Kardashian este miliardară

Luna aprilia a acestui an a fost cea în care Kim Kardashian a reușit performanța de a intra în topul Forbes mondialdin postura de miliardară.

Kim Kardashian, ajunsă la 40 de ani, și-a diversificat enorm investițiile, ea reușind să devină, pe lângă actriță și eroină de reality-show și o femeie de afaceri de succes cu brandul de cosmetice lansat acum câțiva ani, dar și cu cel de lenjerie.

De asemenea, Kim Kardashian este una dintre cele mai influente femei din lumea virtuală, ea având, doar pe Instagram, peste 252 de milioane de urmăritori.

ADVERTISEMENT