Life

Kim Kardashian divorțează de Kanye West. Averea uriașă pe care o au de împărțit cei doi

07.01.2021 | 14:35
Kim Kardashian divorteaza de Kanye West Averea uriasa pe care o au de impartit cei doi
ADVERTISEMENT

2021 începe cum nu se putea mai rău pentru unul dintre cele mai îndrăgite cupluri ale showbizului internațional. Kim Kardashian și Kanye West, căci despre ei este vorba, au decis să pună capăt căsniciei, confirmând zvonurile apărute în spațiul public încă din vara anului trecut.

Dacă divorțul în sine nu ar trebui să fie o mare problemă, când vine vorba despre împărțirea averii ne așteptăm la un război în toată regula. Potrivit unor surse citate de Daily Mail, mai bine de jumătate din cele 2,2 miliarde de dolari îi va reveni controversatului rapper american.

ADVERTISEMENT

Cei doi dețin, totodată, un portofoliu imobiliar impresionant, la peste 100 de milioane de dolari, cea mai importantă proprietate fiind reședința de 1.456 de metri pătrați din Hidden Hills, California. În plus, la mijlocul despărțirii sunt prinși și cei patru copii ai lor, North (7 ani), Chicago (2 ani), Saint (5 ani) şi Psalm (19 luni).

Kim Kardashian divorțează de Kanye West. Cei doi au de împărțit o avere impresionantă

Cu o avere estimată la 1,26 miliarde de dolari, Kanye West este unul dintre cei mai bogați artiști ai momentului și „stâlpul familiei” când vine vorba de latura financiară. Acesta unicul deținător al drepturilor asupra Yeezy, brand de încălțăminte cunoscut în special pentru adidașii săi groși care costă peste 200 de dolari.

ADVERTISEMENT

Valoarea companiei este legată de Adidas, care produce, comercializează și distribuie pantofii. West colectează aproximativ 11% din veniturile anuale ale lui Yeezy. Forbes a estimat în aprilie 2020 valoarea mărcii în jurul a 1,26 miliarde de dolari.

Chiar dacă nu depășește veniturile soțului său, Kim Kardashian se poate lăuda cu o avere 750 de milioane de dolari și cu faptul că este mult mai puțin dependentă de tendința mărcii sale sau de capriciile consumatorilor.

ADVERTISEMENT

La fel ca în cazul lui West, cei mai mulți bani provin din KKW Beauty, brand care îi poartă numele. Forbes a estimat în octombrie că 72% din participația West a companiei sale de produse cosmetice KKW Beauty valorează aproximativ 500 de milioane de dolari.

Cuplul deține numeroase proprietăți imobiliare, printre care și un conac Calabasas din Los Angeles, un condo din Miami și două ferme din Wyoming. Potrivit Forbes, el a investit 5 milioane de dolari în artă, aproape 4 milioane de dolari în vehicule, 3,2 milioane de dolari în bijuterii și chiar 300.000 de dolari în animale care ar putea fi considerate coproprietate.

ADVERTISEMENT

Cine ce primește depinde, însă, de termenii contractului prenupțial (dacă într-adevăr au unul) și de înțelegerea la care vor ajunge avocații în urma negocierilor. „Kim încearcă să-l determine pe Kanye să-i predea casa Calabasas, pentru că acolo se află copiii și cresc.

Aceasta este casa lor. Ea deține tot terenul și loturile învecinate din jurul casei, dar Kanye deține casa propriu-zisă. Amândoi au pus mulți bani în renovarea lor”, a dezvăluit o persoană apropiată pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT
Tags: