Life

Kim Kardashian divorțează de Kanye West. Cum vor împărți cei doi averea de 2,36 miliarde de dolari

20.02.2021 | 14:08
Kim Kardashian divorteaza de Kanye West Cum vor imparti cei doi averea de 236 miliarde de dolari
ADVERTISEMENT

Kim Kardashian și Kanye West au anunțat că divorțează după 11 ani de relație și 7 de căsnicie. Cei doi au o avere impresionantă care se ridică la valoarea de 2,36 de miliarde de dolari, care deja a fost stabilită cum se va împărți după separare. 

Zvonurile care îi dădeau despărțiți au apărut în urmă cu mai bine de un an, însă au fost accentuate odată cu candidatura artistului la președinția Statelor Unite ale Americii de anul trecut. Conflictele și neînțelegerile dintre vedete au fost tot mai dese de atunci, lucru care a dus la separare.

ADVERTISEMENT

În momentul de față Kim Kardashian și Kanye West nu mai locuiesc sub același acoperiș și chiar au stabilit termenii divorțului, care va avea loc pe cale amiabilă. Cei patru copii ai cuplului vor rămâne la actriță, rapperul fiind de acord cu acest lucru.

Kim Kardashian și Kanye West au pus punct mariajului. Cum împart bunurile comune

Cererea de divorț a fost depusă de Kim Kardashian, care a scris în dreptul motivului ”diferențe ireconciliabile”, fiind cunoscut faptul că artistul suferă de tulburare bipolară. În plus, în respectiva cerere este trecut și un contract prenupțial privind bunurile comune.

ADVERTISEMENT

Averea rapperului și a fotomodelului american este una uriașă, ridicându-se la 2,36 miliarde de dolari. Potrivit unei surse citate de Daily Mail, cuplul nu are nicio problemă în legătură cu împărțirea bunurilor comun, totul fiind făcut amiabil.

Cei doi au un portofoliu imobiliar impresionant, una dintre locuințe fiind conacul de 15.667 de metri pătrați din Hidden Hills, California. Casa a fost cumpărată în 2014 cu 20 de milioane de dolari și se spune că terenul este ținut de Kim, în timp ce locuința propriu-zisă este a rapperului.

ADVERTISEMENT

„Kim încearcă să îl facă pe Kanye să-i predea casa Calabasas pentru că acolo au crescut copiii. Aceasta este casa lor.

Deține tot terenul și loturile învecinate din jurul casei, dar Kanye deține casa propriu-zisă. Amândoi au pus mulți bani în renovare”, mai arată sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT

Cuplul mai are de împărțit o colecție de mașini în valoare de 3,9 milioane de dolari, dar și animale în valoare de peste 300.000 de dolari, care sunt găzduite în fermele lor din Wyoming.

ADVERTISEMENT
Tags: