Fotbal international

Kim Kardashian nu a avut succes la Cristiano Ronaldo! “Nici măcar nu ne-am sărutat!”

30.04.2018 | 16:51
Kim Kardashian nu a avut succes la Cristiano Ronaldo Nici macar nu neam sarutat
Celebra Kim Kardashian a fost refuzată de Cristiano Ronaldo!
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a refuzat să intre într-o relaţie intimă cu faimoasa Kim Kardashian! Fotbalistul portughez şi vedeta americană au rămas însă la un stadiu de amiciţie, fără a ajunge în dormitor. Povestea s-a petrecut cu câţiva ani urmă, pe vremea când Cristiano era cu fotomodelul ucrainena Irina Shayk.

Kim Kardashian este cea care a scos acum totul la lumină, într-un moment tensionat pentru starul lui Real Madrid, care este acuzat de infidelitate, în timp ce Georgina Rodriguez, partenera sa de viaţă, este însărcinată!

ADVERTISEMENT

Kim Kardashian nu a avut succes la Cristiano Ronaldo şi a încercat să-i propună pe sora sa!

Kim Kardashian a dezvăluit recent că între ea şi Ronaldo a fost o relaţie în urmă cu mai mulţi ani,însă nu au ajuns la lucruri intime. “A fost o dragoste imposibila”, a spus Kim. Aceasta a declarat că s-a gândit de mai multe ori la o relaţie cu starul portughez, însă nu s-a ajuns niciodata acolo. “Dacă m-am gândit la un sărut? Sigur, chiar la mai multe lucruri, dar am fost doar prieteni”, a spus Kardashian.

Mai mult, dacă a văzut că nu poate ajunge în relaţii foarte apropiate cu portughezul, Kim Kardashian i-a sugerat acestuia să îşi îndrepte atenţia asupra surorii sale, Kendall, dar nici această variantă nu l-a determinat pe Cristiano Ronaldo să facă pasul decisiv cu vreuna dintre surorile Kardashian.

ADVERTISEMENT
Tags: