Kim Rasmussen, antrenorul Ungariei, reacţie dură după accidentarea Cristinei Neagu. “Murim unul câte unul!”

Iuliana Spirache   
in Handbal
12/12/2018, 21:36
Kim Rasmussen, antrenorul Ungariei, reacţie dură după accidentarea Cristinei Neagu. “Murim unul câte unul!”
Kim Rasmussen, antrenorul Ungariei, reacţie dură după accidentarea Cristinei Neagu

Imediat după ce Ungaria a învins România, scor 31-29, la EURO 2018 din Franţa, Kim Rasmussen a avut o reacţie dură făcând referire la accidentarea gravă suferită de Cristina Neagu pe finalul partidei. Echipa naţională de handbal a României este în proporţie de 99% în semifinalele Campionatului Eurgean din Franţa, toate acestea dacă Germania nu bate la 11 goluri Olanda, dar Martin Ambros nu se va putea baza pe Cristina Neagu.

Kim Rasmussen, antrenorul Ungariei şi fost principal pe banca celor de la CSM Bucureşti, a avut o reacţie dură la finalul meciului cu reprezentativa României. Acesta a cerut Federaţiei Europene de Handbal să modifice calendarul competiţional, făcând referire la accidentarea Cristinei Neagu.

Kim Rasmussen, reacţie dură după accidentarea Cristinei Neagu

“Murim unul câte unul dacă EHF nu va face ceva să protejeze jucătoarele. Avem nevoie de un weekend liber la echipele de club pentru care jucăm înainte de europene. Dacă nu protejăm jucătoarele, nu vom mai putea juca handbal. Acum e Neagu, la Olimpiadă a fost Gullden, înainte de europene Line Jorgensen, a declarat Kim Rasmussen la final.

Închide ×