Sport

King Crab știe cine va câștiga SuperLiga in acest an. Neluțu Varga, patronul lui CFR Cluj, a fost de față. Video

King Crab știe cine va câștiga SuperLiga în acest an. Neluțu Varga, patronul lui CFR Cluj, a fost și el de față.
28.03.2023 | 18:00
King Crab stie cine va castiga SuperLiga in acest an Nelutu Varga patronul lui CFR Cluj a fost de fata Video
5 titluri consecutive are CFR Cluj în SuperLiga. Sursă foto: Facebook @Paul Nicolau
ADVERTISEMENT

King Crab a dat verdictul încă din startul play-off-ului din SuperLiga și știe cine va reuși să triumfe și în acest sezon. Neluțu Varga a fost de față când „mascota” de la Taverna Racilor a dat verdictul.

King Crab anunță că CFR Cluj va câștiga al șaselea titlu consecutiv în SuperLiga

King Crab este cel mai scump crab din lume și considerat o adevărată delicatesă, prețul fiind de asemenea pe măsură. Este și cel mai mare crab și poate cântări și până la 13 kilograme. Invitat la Taverna Racilor, Neluțu Varga, patronul lui CFR Cluj, a admirat un astfel de exemplar la masă, alături de „Pescobar, regele peștelui din România”, și Avram Gal, „regele cărnurilor din România”.

ADVERTISEMENT

Pescobar e convins că „regele crab” are precizie în predicțiile sale și i-a aruncat mănușa și lui Neluțu Varga: „Ăsta zice scorul corect și cine câștigă campionatul. Acum mna, coincidență că e domnul Varga la masă. Ce părere aveți?”.


Patronul lui CFR Cluj a comentat amuzat: „Cred că are soluția corectă”, în timp ce Avram Gal a completat și el: „Eu cred că va câștiga CFR după culoara lui!”.

ADVERTISEMENT

„Pescobar” a încercat să rămână echidistant și a transmis un mesaj pentru ceilalți oameni de afaceri din fotbal: „Acuma e un pamflet, să nu o luați în nume de rău toate celelalte echipe. Mâine la masă o să invit alt patron din Liga 1”, a concluzionat Paul Nicolau.

Neluțu Varga, pierderi colosale la CFR Cluj: „Cheltuim 15-20 de milioane pe an!”

Neluțu Varga a vorbit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre investițiile pe care le-a făcut în Gruia: „Are dreptate Gigi Becali din punctul lui de vedere. Noi avem o altă strategie și eu sper că de la vară încolo clubul să meargă pe un profit chiar bun. Și investiția n-am făcut-o ca să o recuperez în doi ani! Am făcut-o pur și simplu să îmi recuperez banii în 8-10 ani”.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri și-a explicat și folosofia: „Deci e important să fie sustenabil clubul și de acolo să aducă beneficii corespunzătoare care să mă satisfacă pe mine. Grosso modo, am pierdut în jur de 30 de milioane de euro, dar eu privesc lucrurile pe termen mediu și lung”.

Patronul lui CFR Cluj e convins că clubul său va deveni sustenabil: „Eu cred că începând de sezonul viitor vom intra pe profit, inclusiv vânzare de jucători. Și acum avem oferte pe mai mulți jucători, dar n-am vrut să le dăm drumul în momentul ăsta.

ADVERTISEMENT

Vrem să terminăm anul cu beneficiile sportive corespunzătoare. Am dorit să luăm titlul și apoi să stabilim pe cine și cum vindem sau pe cine mai aducem. Sunt vreo 7 jucători care au oferte. Avem niște acorduri confidențiale legate de vânzarea jucătorilor la vară și nu aș vrea să îi mai bulversez și mai mult. Știu că în acest moment cheltuim pe an la CFR Cluj între 15 și 20 de milioane de euro. Să dea Dumnezeu să luăm și al șaselea titlu! Și al șaptea îmi doresc. Doamne-ajută!”. 

ADVERTISEMENT