Fotbal international

Kingsley Coman a anunţat că se retrage la 22 de ani dacă se mai accidentează: “Nu vreau să mă operez din nou”

Autor: Razvan Nicolae | 10.12.2018 | 18:59
Kingsley Coman a anunţat că se retrage la 22 de ani dacă se mai accidentează

Kingsley Coman a anunţat că se retrage la 22 de ani dacă se mai accidentează din nou. Internaţionalul francez a avut diverse probleme medicale în trecut, chiar dacă a jucat până în prezent la PSG, Juventus şi Bayern Munchen. Recent, fotbalistul bavarezilor a oferit un interviu în care a vorbit despre situaţia lui şi a anunţat că este decis să retragă dacă va ajunge din nou pe masa de operaţie.

“A fost un an dificil. Ultima oară când m-am accidentat am simţit ca şi cum se terminase totul pentru mine. Sper să nu mai trăiesc aşa ceva în viitor. Destul e destul. Nu voi accepta să mă operez pentru a treia oară. Înseamnă că piciorul meu nu este făcut pentru un asemenea nivel. O să încep o nouă viaţă, una anonimă”, a declarat Kingsley Coman pentru TF1.

Kingsley Coman a anunţat că se retrage la 22 de ani dacă se mai accidentează. A ratat 17 meciuri în acest sezon

Kingsley Coman a anunţat că se retrage la 22 de ani dacă se mai accidentează, iar perioada petrecută la Bayern Munchen a fost plină cu probleme medicale. Internaţionalul francez a jucat pentru bavarezi din vara anului 2015, când a ajuns pe “Allianz Arena” fiind împrumutat de Juventus. După doi ani, campioana Germaniei l-a transferat definitiv, dar fotbalistul de 22 de ani nu a putut să-şi câştige un loc de titular din cauza accidentărilor.

Kingsley Coman a anunţat că se retrage la 22 de ani dacă se mai accidentează. Nu vrea să se opereze din nou
Kingsley Coman a anunţat că se retrage la 22 de ani dacă se mai accidentează. Nu vrea să se opereze din nou

De când a ajuns la Bayern Munchen, Kingsley Coman a ratat 60 de meciuri, 17 dintre acestea fiind în actualul sezon. Internaţionalul francez a suferit două accidentări la ligamentele gleznei piciorului stâng. Chiar dacă a suferit mai multe accidentări, fotbalistul de 22 de ani are un palmares de invidiat, reuşind să câştige 14 trofee cu PSG, Juventus şi Bayern Munchen. În actualul sezon, Kingsley Coman a jucat cinci meciuri şi a marcat un gol.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!