News

Kira Hagi a debutat pe marile ecrane. Reacția „Regelui”, după ce a fost prezent la premiera filmului „Între chin și amin”

02.10.2019 | 10:50
Kira Hagi a debutat pe marile ecrane Reactia Regelui dupa ce a fost prezent la premiera filmului Intre chin si amin
Kira Hagi a debutat la cinema în filmul „Între chin și amin” *foto: Digi 24
ADVERTISEMENT

Kira Hagi, fiica cea mare a lui Gheorghe Hagi, a debutat pe marile ecrane cu pelicula „Între chin și amin”, în regia lui Toma Enache. Filmul este unul care abordează tema experimentului Pitești și a celor care au suferit din cauza temnițelor comuniste. Kira joacă rolul lui Tana, sora personajului principal Tase Caraman, interpretat de Vali V. Popescu. La prima difuzare în cinema a filmului au fost prezenți și Kira, dar și tatăl său, Gică Hagi, cel care s-a arătat impresionat de prestațiile actorilor, dar și de subiectul ales pentru acest film.

„Între chin și amin”, filmul care o are în distribuție pe Kira Hagi, a avut premiera la cinema

Kira Hagi a dezvăluit că a avut foarte multe emoții în timpul difuzării filmului și că nu s-a putut uita la anumite secvențe din cauza acestui lucru. De asemenea, actrița a povestit că s-a inspirat despre subiect de la bunicul său, cel al cărui tată a fost chiar încarcerat de comuniști la sfârșitul anilor ’40 și la începutul anilor ’50.

ADVERTISEMENT

„Au fost emoții foarte mari! M-am documentat mult mai mult pentru acest rol și am vorbit cu bunicul meu. Mi-a explicat despre ce-a însemnat ‘Experimentul Pitești’ și dimensiunea acestei tragedii. Mi-a fost un pic greu să-mi intru în rol, chiar a fost dificil… Am jucat un rol foarte dur și un personaj important. Au fost multe ore de muncă, dar sunt fericită după lansarea filmului! Este unul foarte trist și puțin cam dur”, a spus actrița.

Kira Hagi a debutat la cinema în filmul „Între chin și amin”
Kira Hagi a debutat la cinema în filmul „Între chin și amin” *foto: facebook

Gheorghe Hagi, încântat după premiera filmului „Între chin și amin”, care o are în distribuție pe fiica sa, Kira

Și Gică Hagi s-a arătat foarte emoționat după premieră. „Regele” susține că au fost secvențe dure, dar a fost impresionat de subiectul filmului, dat fiind faptul că este inspirat dintr-o poveste reală. Hagi se arată totodată bucuros că ambii săi copii fac ceea ce le place:

ADVERTISEMENT

„Întotdeauna mi-au plăcut filmele care au în spate o poveste, o realitate. Acest film este foarte frumos. Puţin cam dur, dar este frumos şi cred că orice film bun are în spate o poveste reală. Este un început bun pentru Kira. Este un film puţin cam dur, emoţional. Felicitări celor care l-au făcut! Kira este la început și sper să ajungă departe. Mă bucur pentru drumul pe care și l-a ales și o susțin. La Kira e mai simplu, la Ianis e mai greu, dar e bine că le place ceea ce fac. Au profesia lor, trebuie să muncească, să se dedice şi, bineînţeles, vor ajunge departe”, a declarat Gheorghe Hagi, potrivit digisport.ro.

„Între chin și amin”, în regia lui Toma Enache a început deja să ruleze în cinematografele din țară. În distribuție se numără mai mulți actori tineri, precum Vali V Popescu, Kira Hagi, Ana Pârvu, Ciprian Necula sau Bogdan Sălceanu, dar și actori cu experiență precum Bebe Cotimanis, Ion Dichiseanu sau Cezara Dafinescu.

ADVERTISEMENT

Filmul a marcat-o destul de mult pe fiica lui Gică Hagi și a inspirat-o să creeze o întreagă colecție de artă, numită „Experiment”, pe care a prezentat-o luna trecută în timpul primului său vernisaj de pictură.