Life

Kira Hagi a spus de ce a rămas în România, deși avea în față o carieră la Hollywood: „Vreau să trăiesc visul meu”

Kira Hagi a renunțat la visul american pentru a se întoarce în România. Ce a determinat-o pe fiica lui Gică Hagi să ia această decizie.
11.12.2022 | 17:24
Kira Hagi a spus de ce a ramas in Romania desi avea in fata o cariera la Hollywood Vreau sa traiesc visul meu
Kira Hagi a spus ce a determinat-o să renunțe la mutarea în America. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Kira Hagi a plecat de la Hollywood pentru a-și urma visul în România. Fiica lui Gică Hagi își crease deja o reputația în Statele Unite ale Americii, însă a decis să se întoarcă pe meleagurile natale.

De ce a renunțat Kira Hagi la America și s-a întors în România

Kira Hagi a studiat actoria la New York și și-a clădit în Statele Unite ale Americii o carieră. Tânără a reușit să se facă remarcată prin propriul talent, nu doar pentru că este fiica marelui fotbalist Gică Hagi și și-a făcut părinți mândri.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă mulți își doresc să trăiască visul american, Kira a hotărât să se întoarcă pe meleagurile natale, luându-i pe mulți prin surprindere.

Fiica lui Gheorghe Hagi va interpreta un rol într-un serial produs de Antena 1, iar asta a făcut-o să-și regândească decizia de a se muta definitiv peste ocean.

FANATIK SUPERLIGA

ADVERTISEMENT

„Am primit un rol aici în România și de aceea m-am și întors, pentru a-mi practica meseria. Lucrez din ce în ce mai mult.

Pentru orice actor este important să ai constanță, să lucrezi în fiecare zi. (…) Am plecat ca să rămân în America, doar că am realizat acolo că vreau să trăiesc nu visul american, ci visul meu”, a spus Kira Hagi, citată de SpyNews.ro.

ADVERTISEMENT

Ce părere are Gică Hagi despre decizia fiicei sale de a rămâne în România

În ceea ce-l privește pe tatăl său, Kira Hagi a mărturisit că legenda fotbalului românesc o susține și este fericit atunci când vede că face ceea ce-i place și își urmează pasiunea.

În serialul Lia, Kira Hagi o va interpreta pe Mira Bădescu, o avocată talentată care știe cum să le câștige încrederea celor din jur.

ADVERTISEMENT

Recent, tânăra le-a dezvăluit urmăritorilor săi din mediul online că este încântată de faptul că are ocazia să joace un rol complet diferit față de ceea ce face în viața reală.

ADVERTISEMENT

„Asta îmi place cel mai mult la actorie, faptul că pot să întruchipez profesii pe care nu o să am ocazia să le practic și că pot să interpretez nenumărate tipuri de personalități, care scot la iveală conflicte sau împing acțiunea într-o direcție neașteptată”, mărturisea Kira Hagi în mediul online.

Tags:

CLIPUL ZILEI LA FANATIK SUPERLIGA