Life

Kira Hagi, despre mutarea în America. Motivul pentru care fiica lui Gică Hagi a rămas în România

Kira Hagi și-a dorit încă de mică să trăiască visul american legat de cariera sa artistică, însă fiica lui Gică Hagi a dezvăluit abia acum motivul real pentru care nu s-a mai mutat în Statele Unite ale Americii.
26.05.2021 | 14:56
Kira Hagi despre mutarea in America Motivul pentru care fiica lui Gica Hagi a ramas in Romania
Kira Hagi, decizie despre mutarea în America. Motivul pentru care fiica lui Gică Hagi a rămas în România. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Tânăra actriță a luat o decizie surprinzătoare în privința unor aspecte care ține de viața profesională. Vedeta are o carieră frumoasă în față pe care ar fi vrut să o dezvolte mai mult peste Ocean, însă a ales să nu mai facă această mutare.

Fiica lui Gică Hagi a rămas în țară, deși a studia la Londra și în America și putea să rămână acolo. Kira Hagi s-a răzgândit în privința locului unde vrea să locuiască, mărturisind că totul are o foarte mare legătură cu familia sa de care este foarte apropiată.

ADVERTISEMENT

Kira Hagi, totul despre carieră. De ce nu s-a mai mutat fiica lui Gică Hagi în America

Kira Hagi are numai cuvinte de laudă la adresa părinților săi pe care-i vede ca niște mentori, asta pentru că de-a lungul anilor au sacrificat multe pentru ea și pentru fratele ei, Ianis, care este pasionat de fotbal la fel ca celebrul său tată.

Totodată, actrița a ținut să mai adauge că își dorea încă de la vârsta de 14 ani să trăiască în Statele Unite ale Americii, dar când a ajuns acolo, la studii, și-a dat seama că-i lipsește ceva, familia, căreia îi simțea dorul foarte mult.

ADVERTISEMENT

Așa a ajuns tânăra să renunțe la ideea de a pleca definitiv din România, mărturisind totodată că nu mai vrea să urmeze visul american, ci propriul drum în viață.

„Părinții au fost mentori și pentru mine prin felul lor de a fi și prin faptul că s-au dedicat meseriei. Acest lucru a fost foarte important pentru mine. Eu am vrut să plec în America de la 14 ani și am avut visul acesta, să trăiesc visul american.

ADVERTISEMENT

Da, eu nu voiam să mă întorc. Îmi doream foarte mult să lucrez în lumea filmului, în cinematografie, și desigur industria cinematografică în America este imensă.

Lucrul acesta m-a motivat, că doresc cu adevărat să lucrez în America. Odată ce am ajuns acolo am realizat că nu îmi doresc să trăiesc visul american, ci visul meu.

ADVERTISEMENT

Și am realizat că nu pot sta departe de țara mea, de familia mea, de cultura mea. Dorul este un cuvânt intraductibil de care l-am simțit acolo, în America”, a mărturisit Kira Hagi în emisiunea „Sinteza zilei” de la Antena 3.

Kira Hagi, carieră frumoasă în actorie. În ce filme a jucat până acum

Fiica celebrului fotbalist Gică Hagi se bucură de un succes foarte mare în lumea cinematografică. Actrița a apărut în mai multe producții românești, în prezent fiind protagonistă într-un serial animat unde joacă alături de fosta primă doamnă a Americii, Michelle Obama.

Tânăra îi face mândră pe părinții săi. Fiica regelui fotbalului românesc și-a început drumul în actorie în 2014, când a interpretat rolul principal în producția „București, te iubesc”, iar apoi a fost distribuită într-o piesă de la Teatrul de Comedie din Capitală.

Actrița în vârstă de 25 de ani a jucat și în filmul „Între chin și amin”, în regia lui Toma Enache, o producție dură despre tortura din închisorile comuniste. Filmul aduce în prim-plan „Fenomenul Pitești”, despre care elevii din ziua de azi nu mai învață în școală.

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală...
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală sunt istorie! Cum arată acum
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a...
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a ajuns să coste o casă veche, bătrânească
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile...
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile soției, angajată a BP
S-a câştigat premiul LOTO 6/49 de peste 7 milioane de euro: numerele norocoase....
S-a câştigat premiul LOTO 6/49 de peste 7 milioane de euro: numerele norocoase. Rezultate LOTO duminică 25 februarie 2024
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va...
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va fi eliberat. Este în închisoare de 50 de ani VIDEO
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio...
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio dificultate să se întoarcă acasă”
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Când dispar mașinile pe motorină și benzină. Ce pregătește Uniunea Europeană
Când dispar mașinile pe motorină și benzină. Ce pregătește Uniunea Europeană
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat...
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat Catinca și Oana Roman când l-au văzut
Verdict surpriză, revine pe teren. Suspendare de doar 15 luni după ce a...
Verdict surpriză, revine pe teren. Suspendare de doar 15 luni după ce a cooperat
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut...
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut ce să fac cu ei!” Cum a făcut mulți bani Olivia Addams, la 20 de ani
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune...
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune că aici se petrec minuni