“Regele” e mîndru! Fiica sa pleacă la Hollywood!

Fostul mare fotbalist Gică Hagi (49 de ani) e tare mândru că fiica lui, Kira (20 de ani), are mari şanse să ajungă o artistă de talie internaţională. Ea cochetează cu actoria de ani buni,...
15.08.2014 | 08:25
Regele e mindru Fiica sa pleaca la Hollywood

Fostul mare fotbalist Gică Hagi (49 de ani) e tare mândru că fiica lui, Kira (20 de ani), are mari şanse să ajungă o artistă de talie internaţională. Ea cochetează cu actoria de ani buni, iar la Festivalul Anonimul a rupt gura târgului cu pelicula “Bucureşti, te iubesc”. Conform criticilor de film, ea se bucură de priză la public şi chiar dacă nu are trăsăturile fizice standard ale unui star de Hollywood, românca noastră compensează la capitolul expresivitate şi şarm.

În timp ce mulţi absolvenţi de liceu s-au împotmolit la examenul maturităţii, Kira se poate lăuda cu rezultate de excepţie.

Fiica lui Gică Hagi nu s-a dedicat sportului, ci scenei. La vârsta de 13 ani a fost luată la întrebări de celebrul ei tată, care, curios şi preocupat de viitorul copilei sale, a întrebat- o ce meserie vrea să îmbrăţişeze.

“I-am zis să mă lase să mă mai gândesc. Oricum, peste aproape un an am început să scriu povestioare pe un carneţel şi regizam piese în care actori erau chiar membrii familiei. Atunci tata s-a liniştit. A ştiut că vreau să ajung artistă şi m-a lăsat să merg pe acest drum, ba chiar m-a încurajat”, ne-a povestit Kira.

Ea şi-a făcut debutul la Teatrul de Comedie încă de la vârsta de 15 ani. A urmat un rol pus în scenă la Teatrul Foarte Mic, dar şi roluri în producţiile cinematografice: “Nu sunt faimos, dar sunt aromân” şi “Bucureşti, te iubesc”.

1

În competiţia de la Festivalul Anonimul

Treptat, treptat, a câştigat încrederea regizorilor, dându-i-se pe mână roluri tot mai dificile, care pun la grea încercare şi artişti experimentaţi. Iar pelicula “Bucureşti, te iubesc”, în care Kira interpretează rolul unei adolescente rebele, a intrat în competiţia de scurtmetraj a Festivalului Anonimul, desfăşurat zilele acestea la Bucureşti, la Cinema Studio şi la Arena Verde Stop.

Ea ne-a împărtăşit, miercuri seară, după proiecţia peliculei, impresii de la filmări: “Mi-a plăcut foarte mult să lucrez cu o echipă extraordinară. Cel mai greu mi-a fost cu bicicleta, când trebuia să mă lovesc de Rareş”.

S-ar putea ca Gică Hagi să nu digere scena în care fata sa se sărută pătimaş cu partenerul ei din film, actorul Rareş Andrici, şi, contrar bârfelor, între ei nu există, în realitate, mai mult decât o amiciţie: “A fost totul profesional. Am învăţat foarte multe de la el”, şi-a completat aceasta dezvăluirile. Dar, ca şi tatăl său, care a fost declarat “regele fotbalului” şi Kira visează la o recunoaştere pe plan internaţional a talentului său artistic.

Prin urmare, îşi va continua studiile în America, la o universitate de prestigiu, în care va studia actoria la nivelul pretenţiilor de Hollywood.

Admisă la New York Film Academy

Un an de studiu costă în jur de 38.000 de dolari, dar niciodată nu s-a pus, în cazul ei, problema banilor: “Am fost admisă la o facultate din Los Angeles, la New York Film Academy. Cursurile vor începe pe 1 octombrie. Îmi voi încerca norocul acolo, aproape de Hollywood”, a mai adăugat tânăra, care are deja la activ cursuri de canto şi de film în România şi în Marea Britanie.

Irina Margareta Nistor: «Sper să facă o carieră frumoasă»

Irina Margareta Nistor, vestitul critic de film, susţine că admiră la Kira tenacitatea şi respectul pentru meseria de actor.

“Scenariul este unul foarte bun, iar Kira prinde bine la public. S-a văzut asta în seara proiecţiei. A fost admisă la una din cele mai bune facultăţi de film din lume şi acolo nu te ia nimeni pentru că eşti fata lui Hagi sau a altei vedete. Şi dacă ne gândim că fata nu se încadrează în tiparul starurilor hollywoodiene înseamnă că ea a impresionat prin talent şi expresivitate, puncte forte pentru un actor. În «Bucureşti, te iubesc» a jucat admirabil. Scena sărutului este dificilă şi pentru nişte actori cu experienţă, dar ea a fost naturală şi credibilă în rolul adolescentei rebele şi îndrăgostite. Sper să facă o carieră frumoasă în LA”, a spus Irina Margareta Nistor pentru Libertatea.

2

Gică Hagi: «Fiica mea citeşte o carte în două zile»

Gică Hagi vorbeşte cu mândrie despre pasiunea fiicei sale: “Mi-a crescut inima de mândrie când oameni de specialitate mi-au spus că fata mea este talentată. De altfel, preocuparea ei de zi cu zi este legată numai de teatru, de film şi de lectură. Citeşte o carte în doar două zile. Are biroul ei, din care nu iese ore întregi. Este foarte ambiţioasă. A început să scrie şi scenarii, se gândeşte şi la chestiuni regizorale, desenează, citeşte zeci de cărţi. Îi place la nebunie latura umanistă”.

SURSA: libertatea.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!

Tags: